Цачева: Взаимно ще се подкрепяме с РБ на президентските избори

  • 02 септември 2016 08:19

  • 2594
  • 2
Цачева: Взаимно ще се подкрепяме с РБ на президентските избори
©

Не за първи път парламентът ще работи в условията на предизборна кампания. Това каза в сутрешния блок на БНТ председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

Ще се постарая по никакъв начин да не се наруши ритъмът на законодателната програма на парламента. Трябва да довършим онези законодателни актове, които са минали на първо четене до ваканцията, добави тя.

По думите й в момента няма предпоставки за предсрочни парламентарни избори, както и няма драма в обстоятелството, че Реформаторският блок вече са издигнали своя кандидат за президент. Партия ГЕРБ е готова за изборите. Взаимно ще се подкрепяме с Реформаторския блок на президентските избори, посочи Цачева.

Съгласно програмата на правителството навлизаме във втората година на мандата и сме в изпълнение на средносрочните цели – закона за концесиите, антитерористичния закон, законопроектите, свързани със съдебната реформа, каза още председателят на Народното събрание.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2594 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.08 | 11:28

2
И как ще стане и при вас и при ръбовете ,всички сте травестити и педали ? Кой кого ще "подпира " ,тогава ,малко време ви остава !

2016.09.08 | 11:28

1
ТАЯ НЕ Е ЦАЧЕВА ,А Е ЦАЧЕВ! ЛОЖИЛ СИ Е СИЛИКОНОВИ ИМПЛАНТИ -ПЕДАААЛ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини