Драгомир Стойнев: Управляващите трябва повече да слушат БСП

  • 31 август 2016 09:03

  • 1762
  • 3
Драгомир Стойнев: Управляващите трябва повече да слушат БСП
© Булфото/Архив

Управляващите колкото повече се слушват в нашите съвети и да приемат нашите законопроекти. Това ще е полезно за икономиката и за гражданите като цяло. Това заяви депутатът от БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на в кулоарите на парламента пред "България он ер".

Социалистът даде пример с дългогодишната позиция на БСП относно Трансатлантическото споразумение за търговия и инвестиции между ЕС и САЩ, което БСП смята за неизгодно. Стойнев коментира, че вчера то е било отхвърлено от Франция и Германия.

Броени минути след началото на днешното пленарно заседание в левицата все още очакват премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да покаже уважение към институциите и да дойде в парламента, където да бъде изслушан за срещите си с Меркел и Ердоган. Стойнев коментира, че министър-председателят е заявил позиции, различни от тези на парламента по повод бежанския въпрос и с поведението си е поставил "в риск сигурността на страната".
 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1762 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
така е

2016.09.03 | 16:36

3
Така е ,така е ! Трябва внимателно да се изслушват предложенията на БСП - и ,да се прави точно обратното. Грешка ,няма как да стане ! БСП отдавна са се доказали ,като антибългарска партия.
banda88

2016.09.03 | 16:36

2
За кое да ги слушат? Да каже едно хубаво нещо, което са постигнали за страната ни!

2016.09.03 | 16:35

1
Този олигофрен да слушка БСП и ДПС.....ние не искаме, и няма да го правим, защото той, БСП и ДПС са вредни за България.

Добави коментар

Водещи новини