Илияна Йотова: Изборите не са плод и зеленчук, за да се делим

  • 18 август 2016 10:03

  • 1626
  • 0
Илияна Йотова: Изборите не са плод и зеленчук, за да се делим
© Булфото/Архив

Това не е плод и зеленчик, за да се делим. Трябва да бъдем обединени и да се намери правилната формула за явяване на предстоящите президентски фигури. Това смята евродепутатът от БСП Илияна Йотова. Тя коментира предстоящите разговори между БСП и АБВ, като изтъкна, че нейната партия настоява за коалиция, съпроводено от политическо споразумение с ясно разписани ангажименти на формациите, които ще застанат зад обединението.

Пред БНР Илияна Йотова по-скоро допусна да приеме покана за вицепрезидент. Тя все пак направи уговорката: "Само при условие, че получа тази подкрепа от всички". Евродепутатът вчера се оттегли от номинациите за кандидат-президент по време на пленума на БСП. Както Novini.bg съобщи вчера след повече от пет часа обсъждания БСП излезе с номинацията на ген. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

"Аз съм разумен човек и когато виждам, че има една друга номинация, която събира по-широка подкрепа, за мен е най-важно да победим на тези избори и да имаме печeлившата кандидатура", категорична беше в тази връзка Йотова.

Тя вярва, че Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е избираем кандидат. Според нея той се е представил изключително убедително на заседанието на Националния съвет.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1626 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини