Заради световните опасности: Митов съветвал Реформаторите да търсят силна фигура за президент

  • 11 август 2016 20:25

  • 1813
  • 2
Заради световните опасности: Митов съветвал Реформаторите да търсят силна фигура за президент
© Булфото Архив

Външният министър Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, е дал съвет на Реформаторския блок да издигне силна кандидатура за президент, която да може да отговори на предизвикателствата пред сигурността. Той е запознал партията с актуалните международни събития и е подчертал какви трябва да са външните приоритети, които бъдещият държавен глава ще трябва да изпълнява, пише „24 часа“.

Хора от партията разкриха, че Митов е дал да се разбере, че подходите за кандидатурата са два: или РБ оценява тези предизвикателства като водещ ориентир и се спира на предизборна стратегия, основана на профила на такъв кандидат, или блокът остава на ниво междупартийни боричкания и квоти.

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1813 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.08.12 | 18:57

1
Трябва да има някаква традиция ,един педал ,да го заменим с друг такъв !Митьо в е идеален !Още повече ,че е и краварско ...лайно и подлога ,като Плювньо !

2016.08.12 | 18:58

2
Червените боклуци си мечтаят техен педал да заеме този пост, но не им се урежда въпроса -- избирателя е отвратен от крадливата секта Левашка България ,доминирана от гъзоблизци на Пиянска Държава !

Добави коментар

Водещи новини