Илияна Йотова: Бурята относно кандидата за президент на БСП е по-скоро в медиите (видео)

  • 08 август 2016 08:20

  • 5321
  • 4
Илияна Йотова: Бурята относно кандидата за президент на БСП е по-скоро в медиите (видео)
© Булфото (архив)

В коалицията БСП – Лява България имаме споразумение за съвместно участие и на изборите за Народно събрание, и за президент. То гласи, че ако кандидатурата за "Дондуков" 2 е надпартийна, тогава кандидат ще е Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, а ако е партийна - Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, каза българският депутат в Европейския парламент Илияна Йотова по БНТ.

"Ген. Радев бе предложен от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и подкрепен от две организации в Пазарджишко", допълни тя по повод евентуалния кандидат на лявата политическа формация за държавен глава.

"Бурята относно нашия кандидат е по-скоро в медиите, отколкото в БСП", коментира тя излезли в медиите предположения относно това кои са претендентите за държавен глава. Тя приромни, че все още не са проведени преговорите по въпроса с АБВ и "Движение 21".

"Господин Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното вече е пята песен. Новият президент ще има много работа, защото и в света, и в Европа има много проблеми", посочи, тя и припомни имиграционния поток и ситуацията в Турция, която според събеседничката на медията, скоро няма да се успокои. "Презизентът на страната Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва рекетира цяла Европа, защото ЕС се постави в зависимост от една държава и това е Турция", категорична бе Йотова. "България правеше това, което й казваха какво да прави. Това трябва да се промени", каза още тя

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5321 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.08.09 | 09:58

4
Не съм убеден ,(който и да е президент) ,че няма да се съобразява (подчинява ) на началниците на Бойко !Е,сегашния ,прекали с лизането на ЕС -дупета !

2016.08.09 | 09:57

1
Малко театър за овцете. Иначе ГЕРБ=БСП. Справка-Мая Костинбродска!

2016.08.09 | 09:57

3
Костибродски е друг ,шестапартаМЕНТОВИЯ ! Трите "М" .милиардер ,мощеник и ментраджия !
Умник Гюро

2016.08.09 | 09:57

2
Дърта червена пачавра.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини