Реформаторският блок очаква решителна битка с лявото

Готвим са за решителна битка с лявото, обяви съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок Найден Зеленогорски. Той обясни, че е настоявал за бързо издигане на кандидат-президент, за да може българските избиратели да се запознаят по-добре с претендента за „Дондуков“ 2.

„Ситуацията е сложна в международен план. България е остров на стабилност – и политическа, и финансова. Вариантът левицата да спечели изборите и да търси реванш на парламентарни избори ще вкара страната в спирала на несигурност и нестабилност“, коментира Зеленогорски.

Депутатът е категоричен, че не е моментът за политически игрички и доказване на тесни интереси срещу интереса на държавата и хората. Пред БНР Зеленогорски обяви, че в РБ продължава да тече допитване в отделните партии относно. Попитан за фаворит сред кандидатите на РБ, Зеленогорски каза, че Блокът издига двама генерали, двама професори и трима граждански кандидати с подкрепа сред партньорите. Сила и интелект са добра комбинация, добави още той и каза, че се върви към единна номинация. По думите му ясното потвърждаване на евроатлантическата ориентация, ефективната съдебна система, антикорупционните политики, сигурността са ключови приоритети за двойката на РБ в предстоящите избори.

Коментари

  1. 2016.08.05 | 13:54
    аз очаквам деформаторския блок и Рада Дълбоката никога повече да не видят парламент
  2. 2016.08.05 | 13:54
    И този комунист се самозабрави.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет