Реформаторският блок очаква решителна битка с лявото

  • 04 август 2016 14:49

  • 1926
  • 2
Реформаторският блок очаква решителна битка с лявото
© Булфото Архив

Готвим са за решителна битка с лявото, обяви съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок Найден Зеленогорски. Той обясни, че е настоявал за бързо издигане на кандидат-президент, за да може българските избиратели да се запознаят по-добре с претендента за „Дондуков“ 2.

„Ситуацията е сложна в международен план. България е остров на стабилност – и политическа, и финансова. Вариантът левицата да спечели изборите и да търси реванш на парламентарни избори ще вкара страната в спирала на несигурност и нестабилност“, коментира Зеленогорски.

Депутатът е категоричен, че не е моментът за политически игрички и доказване на тесни интереси срещу интереса на държавата и хората. Пред БНР Зеленогорски обяви, че в РБ продължава да тече допитване в отделните партии относно. Попитан за фаворит сред кандидатите на РБ, Зеленогорски каза, че Блокът издига двама генерали, двама професори и трима граждански кандидати с подкрепа сред партньорите. Сила и интелект са добра комбинация, добави още той и каза, че се върви към единна номинация. По думите му ясното потвърждаване на евроатлантическата ориентация, ефективната съдебна система, антикорупционните политики, сигурността са ключови приоритети за двойката на РБ в предстоящите избори.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1926 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.08.05 | 13:54

2
аз очаквам деформаторския блок и Рада Дълбоката никога повече да не видят парламент

2016.08.05 | 13:54

1
И този комунист се самозабрави.

Добави коментар

Водещи новини