Станишев: Не се страхувайте да заявите "Аз съм БСП"

  • 18 юли 2016 14:50

  • 2161
  • 22
Станишев: Не се страхувайте да заявите "Аз съм БСП"
© Булфото (архив)

Президентът на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за стартират заедно кампания броени дни преди Бузлуджа.

Тя ще се проведе изцяло във Фейсбук и е отворена за всички членове, симпатизанти и приятели на БСП. Те могат да качат свои видеа, снимки, интересни истории и случки, свързани с червената идея, съобщиха от пресцентъра на Станишев. „Кръстихме групата „Аз съм БСП“, понеже вярваме, че потенциалът на тази 125-годишна партия е голям, защото хората в нея са големи. БСП не е сградата на „Позитано“ или нейните политически органи. БСП са хората, за които лявата идея е кауза, емоция и живот. Правим кампанията заедно, защото така сме по-силни.“, категорични са бившият и настоящият лидер на столетницата.

Замисляли ли сте се кога за последен път сте казвали: „Аз съм БСП“, или „Споделям каузата на БСП“. Независимо къде – пред приятели, близки на маса, пред опоненти. Не се страхувайте да заявите „Аз съм БСП“!“, започва видеообръщението си лидерът на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. „Тази година нашата партия навършва 125 години. Няма друга партия в България, която да е преживявала толкова много. Изкачвали сме стръмни върхове, падали сме в дълбоки пропасти, градили сме модерна България. Отстоявали сме своите принципи, независимо от цената. Това се е случило, защото БСП има кауза, близка до сърцата на милиони българи. БСП е споделена емоция. Приз годините на българския преход много думи се обезцениха. Думи като справедливост, социална държава, солидарност. Изпразнени са от съдържание заради политиката на управляващите – хората се чувстват забравени, отхвърлени от собствената си държава.

 БСП не иска такава държава, искаме тя да вдъхва надежда. И днес, когато идва Бузлуджа – нашият събор, наближава нашият юбилей, е време да кажем кой е БСП. БСП сме всички ние – стоцици хиляди социалисти, симпатизанти, хора, които вярват в социална България. Нека в навечерието на тази годишнина цяла България чуе нашия глас. Каква България искаме? Вярвам, че само БСП, нашата платформа, може да даде надежда на страната ни. С усърдна работа и вяра в нашата кауза!“

„Искам да подредя държавата. Искам да има правила, еднакви за всички и който ги нарушава, да бъде наказван. Искам да изчистя политиката от зависимости. Искам всеки да знае, че ще успее, не защото има дядо владика, а защото има качества. Знам, че БСП може да направи това, но имаме нужда от вас. Станете наши съмишлиници в тази кауза и ние няма да ви предадем.“, заяви председателят на НС на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

„Фeйсбук групата има за цел да покаже, че БСП е партия с перспектива, с визия, с енергия и потенциал. Откъде идват енергията и потенциалът? Естествено от хората в БСП. Зад Българската Социалистическа Партия не стоят просто три букви и 125-годишна история, а истински хора, които носят каузата България в сърцето си. Нека всички в социалните мрежи видят, че в БСП вярват опитни, интелигентни и модерни хора, които имат мечти, желания и амбиции за бъдещето. Сигурни сме, че всеки от нас има какво да каже и с какво да се гордее.“, гласи описанието на събитието в страницата на Станишев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2161 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
1

2016.07.19 | 21:29

22
Мерзавци !
БОЙКО ФЕСА Е ТУРСКА РАЧАВРА НА ЕРДОГАН

2016.07.19 | 21:29

21
хората мразят наи много герб -гроб с турската курва бойкоуглу

2016.07.19 | 21:29

18
НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ ДА ЗАЯВИТЕ ---АЗ СЪМ БЪЛГАРИН ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И МРАЗЯ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И ПАРТИИ

2016.07.19 | 21:29

20
ХОРАТА МРАЗЯТ САМО БСП
БОЙКО ФЕСА Е ТУРСКА РАЧАВРА НА ЕРДОГАН

2016.07.19 | 21:29

19
хората мразят наи много герб -гроб с турската курва бойкоуглу
БСП-СОЦИАЛИЗМЪТ И ОЛИГАРСИТЕ

2016.07.19 | 21:29

17
СТАНИШЕВ, НИНОВА, ГЕРГОВ, ЯНКОВ, ДОБРЕВ, СТОЙНЕВ, ОВЧАРОВ ....... "АЗ СЪМ БСП" !?!? КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СТЕ ВИЕ ДРУГАРИ ? ТА ВИЕ ВСИЧКИТЕ СТЕ МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ. ЦИНИЗЪМ Е ДА СЕ НАРИЧАТЕ СОЦИАЛИСТИ. КАК СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ ? КАК ПРИДОБИХТЕ КАПИТАЛИТЕ СИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? С ЧЕСТЕН ТРУД ЛИ ? ЗАРАДИ ТАКИВА СВОИ НАСЛЕДНИЦИ ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ СЕГА. ПОЗОР СТЕ ЗА БСП И ИСТИНСКИТЕ ЧЕСТНИ СОЦИАЛИСТИ.

2016.07.19 | 21:29

16
кой е луд да си признае че е обратен???

2016.07.19 | 21:29

15
Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!

2016.07.19 | 21:28

14
На изборите да изчистим България от червените инсектициди !
каката на баткото

2016.07.19 | 21:28

13
има едно противоречие - сер-гей е прав техните избиратели не се страхуват,но по една проста причина - всички са в гробищата!!!
боби

2016.07.19 | 21:28

12
интересно каква е тая червена идея....освен идея за власт и крадене не се сещам за нищо друго

2016.07.19 | 21:28

11
То не е срамно бе СерГЕЙ, ГНУСНО е!

2016.07.19 | 21:27

10
ИЗЛЕЗ СЪСЕЛ ПУБЛИЧНО, НАРОДА ТЕ ЧАКА!!!

Добави коментар

Водещи новини