Въпросник за сигурността за кандидат-президенти предлага Кунева

  • 15 юли 2016 18:00

  • 2106
  • 2
Въпросник за сигурността за кандидат-президенти предлага Кунева
©

Да покажеш човешко съчувствие, когато хората страдат, е повече от нормално. Не приемам изявления, че съчувствието е дежурно. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ вицепремиерът и министър на образованието Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 по повод снощния атентат във френския град Ница.

Това, което беше направено, е една крачка отвъд онова, което светът и в най-драматичните ситуации е преживявал. Защото атентатът се случи на национален празник. Точно в Деня на Бастилията да се опиташ да върнеш времето назад и отново страхът да стане затвор е много силен знак не просто, че светът се е променил, а и че всякакви писани и неписани правила са отдавна загърбени, заяви Кунева.

По думите й трябва да бъде проведена дискусия и всеки един политик и партия и у нас да каже какво смята за сигурността след поредния атентат в Европа. Да направим нещо като въпросник за сигурността, на който трябва да отговори всеки бъдещ кандидат за президент, предлага вицепремиерът.

Не е добре да затваряме какъвто и да е вариант за кандидат в рамките на Реформаторския блок, каза Кунева. Това трябва да бъде човек с много силно присъствие в общественото пространство и с мощен интелектуален капитал, добави тя.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отново заяви, че няма да се впусне в президентската надпревара, тъй като има прекалено много задължения като министър на образованието.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2106 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Свиня в тикви

2016.07.21 | 23:56

2
Ку-Ку!
манаф

2016.07.21 | 23:55

1
Да ти го туря в кривата уста,тъпа курво.

Добави коментар

Водещи новини