Николай Младенов: Насилието в Сирия категорично трябва да се спре

  • 02 декември 2011 18:22

  • 659
  • 2
Николай Младенов: Насилието в Сирия категорично трябва да се спре
© Булфото

Днес има само един изход от ситуацията в Сирия - категорично да се спре насилието, да се допуснат международни наблюдатели от Лигата на арабските държави, да се осигури хуманитарен достъп до населението и да се организират свободни избори.

Това каза министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 след първата среща с представители на опозиционния Сирийски национален съвет, водени от председателя му Бурхан Галийон, които са в София, предаде БТА.

С днешната среща поставяме началото на интензивен диалог между България и Сирийския национален съвет, който ние възприемаме като важен партньор за бъдещето на Сирия, посочи Младенов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
659 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.12.03 | 10:39

1
С днешната среща поставяме началото на интензивен диалог между България и Сирийския национален съвет, който ние възприемаме като важен партньор за бъдещето на Сирия, посочи Младенов.- toa nali ne si misli 4e v ka4estvoto mu na vunshen minister go e kazal tova. Ako oba4e e , to e tvurde losho za Bulgaria.

2011.12.03 | 11:14

2
Не знам това момченце кой ще му затвори устата? Тоя не се спря да бълва глупости откакто е министър, а по-глупав дори и от Румяна Желева.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини