Дянков към Нинова: Не знаете английски, не знаете математика

  • 02 декември 2011 11:56

  • 2996
  • 7
Дянков към Нинова: Не знаете английски, не знаете математика
©

В доклада на европейската банка за развитие пише, че страната ни е на 5-то място по развитие. В доклада пише, че възстановяване на икономиките в Източна Европа и конкретно на България ще бъде умерено.

Това отговори в народното събрание финансовият министър Симеон Дянков на въпрос на Корнелия Нинова какви мерки предприема правителството за подпомагане на населението в условията на криза.

Приемате ли увеличаването на доходите като антикризисна мярка и кога ще изплатите на фирмите това, което им дължите - това бяха конкретните въпроси на Нинова.

"Г-жо Нинова, ако знаехте английски, щяхте да прочетете в доклада на ЕС за финансовата политика на България, че конкретни мерки се вземат. Но вие явно не сте научила английски, така, както не сте научила математика", отговори Дянков. По думите му данъците не са увеличавани, а песиите ще бъдат увеличени.

Увеличихме минималната работна заплата от 1 септември, а сега от 1 май я увеличаваме отново, което се казва увеличаване на най-слабите социални групи, уточни финансовият министър.

България е една от само две държави в ЕС, която не увеличи данъците, което означава, че остават повече пари в домакинствата, което говори за една добра финансова политика, допълни Дянков.

Нашето правителство е отговорно и затова ще бъде дълго време на власт, категоричен беше финансовият министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Последвайте канала на

2996 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2011.12.28 | 14:39

7
Тоя и да знае математика Дянков е не по-малък некадърник отколкото ако ако не знаеше. Някой като е кадърен има резултати, ако е некадърен както е в неговият случай, с плоските си глупости на търкалета само се размирисва още повече. А кой знае дали и тая Корнелия няма да е същата.
anapana

2011.12.28 | 14:39

6
към коментар8 смъртното наказание отдавна трябваше да се върне,но за вас комунистите
Бля бля

2011.12.11 | 19:38

4
Пълен тъпак е тоя мазен гей, не знае къде се намира? И отговаря точно като Боко, просто заобикаля въпросите и нищо не казва. А по въпроса за данъците дето уж не се вдигали, да но пък си измислят всевъзможни допълнителни такси и данъци, които допълнително влошават положението на малкия и средния бизнес, а да не говорим, че тая лобиска измишлиотина със свързаността на касовите апарати с НАП, удря по джоба на бизнеса и кара много хора да се откажат да създават и фирми вече. Нали се сещате, че всички тези устройства се обслужват от Мобилен оператор, ето ви поредното лобиско правило прокарано в тъпата ни държава. И после нека да не знаем английски, но не сме толкова тъпи и виждаме, че реално нищо не се прави, само магистрали с пари от нашия джоб, които постоянно се оскъпяват.
нали се сещаш

2011.12.11 | 19:38

5
че данъчният терминал няма нищо общо с мобилен оператор комунистически калъф такъв
Развигор

2011.12.11 | 19:38

3
Браво Дянков, мачкай червената неграмотна антибългарска паплач.
rossen4i4o

2011.12.06 | 23:40

2
от кабинета на министъра маи всичко изглежда прекрасно , но постната пица вече е и сурова и вкиснала
nomer2

2011.12.04 | 06:09

1
Трябва да се върне смъртното наказание в България! За такива като Дянков!

Добави коментар

Водещи новини