Бъчварова към БСП: Спрете да спекулирате и манипулирате (видео)

  • 01 юли 2016 11:46

  • 2281
  • 3
Бъчварова към БСП: Спрете да спекулирате и манипулирате (видео)
© Булфото (архив)

МВР показа неадекватно поведение по случая със стрелбата в Несебър. Определения за инцидента като "махленска свада" и "караница за паркомясто" се оказа, че няма нищо общо с действителсността. Медиите и обществността реагираха много по-адекватно. Искам да ви попитам как текат дисциплинарни проверки на дейността в РУП - Несебър и Областна дирекция на МВР в Бургас? Открити ли са връзки на полицаи със съмнителни бизнесмени?

Това каза от трибуната в НС депутатът от БСП-Лява България Манол Генов по време на днешния парламентарен контрол. Той зададе въпрос към вътрешния министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. относно стрелбата срещу Димитър Желязков - Митьо Очите. Изказвате неверни и спекулативни твърдения. Вашата политическа сила прави само това. Спрете, отговори му Бъчварова. Проверките, които съм разпоредила, се извършват и в момента. Те текат в ОД на МВР в Бургас. Изпратили сме и сме командировали над 700 допълнителни полицаи по морето. Акциите там с участието на НАП, Агенция "Митници" и РИОКОЗ продължават. Проверяват се луксозни автомобили, засилили сме мерките за сигурност на летище Бургас. Картографирали сме районите, в които има опасност за извършване на тежки престъпления. Аз, откакто съм министър, мога да заявя, че няма данни за връзки на полицаи с престъпни групировки. Не искам да коментирам темата за медиите и версиите за стрелбата. Отворете вестниците от вчера и ще прочетете съвсем различна теория за станалото. Спрете да спекулирате и да манипулирате, категорична беше Бъчварова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2281 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.07.11 | 19:01

2
Абе ,някой спекулира и манипулира ,ама това не са от БСП !Не са и от ПФ,АБВ,Реформаторите ,ДПС и Атака !И независимите не са !КОЙ ли е тогава ?

2016.07.11 | 19:01

3
верно ли - ша ма убидиш
kur za boiko analev

2016.07.11 | 19:01

1
kurvite ot gerb nqmat sram

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини