Ген. Атанасов нападна Румяна Бъчварова. Назначавате шефовете на ОД на МВР по ваше усмотрение, каза й

  • 01 юли 2016 11:31

  • 3748
  • 3
Ген. Атанасов нападна Румяна Бъчварова. Назначавате шефовете на ОД на МВР по ваше усмотрение, каза й
© Булфото

ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров попита по време на редовния петъчен парламентарен контрол вицепремиерът и министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. за кадровата политика на МВР.

Той съобщи, че има проучвания, които сочат, че психологическия статус на служителите във ведомството са доста обезпокоителни. По думите му, полицаите са демотивирани освен заради статуса, който имат, а и заради липсата на перспектива от израстване в йерархията. Атанасов попита дали се спазва Закона точно за това. Бъчварова обясни, че спазва абсолютно точно Закона, свързан с израстването на всички служители в МВР. Тя обясни, че има конкретни условия и ред за това и напомни, че всеки може да обжалва, ако не е удовлетворен.

Атанасов обаче я нападна, че това не е така и съобщи, че тя назначава областните директори на МВР според нейно усмотрение. Той обясни, че такива служители не влизат в категорията на висши служители. По думите му, всички шефове на ОД на МВР трябва да преминават през конкурси.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3748 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.07.01 | 15:39

3
О ,грешка !По усмотрение ,но на истинския шеф на МВР ,държавата и мафията -единствения и незаменим -БОКО !

2016.07.01 | 14:49

2
i taq pazavra e za ra3strel zaedno s tikvata

2016.07.01 | 14:49

1
taq prodajna kurva e mnoooogo tupa patka ,a o6te po-tup e kurvata boiko

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини