Каракачанов: ЕС не може да продължи да съществува по този начин (видео)

  • 24 юни 2016 09:39

  • 3021
  • 4
Каракачанов: ЕС не може да продължи да съществува по този начин (видео)
© Булфото

„Великобритания е третата икономика в Европейския съюз и петата икономика в света. Излизането ѝ от ЕС ще бъде удар върху икономиката на всички останали държави членки“, заяви пред журналисти в НС депутатът Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, във връзка с проведения референдум за напускането на Великобритания от ЕС.

„20 години в Европа се говори, че този ЕС по начина, по който се ръководи, няма да излезе на добър край. Не е нормално едни чиновници, които никой никъде не е избирал за нищо, да имат толкова власт над националните държави и да определят съдбата на цели държави и на цели отрасли в икономиката. Това, което видяхме беше английското „не”. ЕС не може да продължи да съществува по този начин”, посочи Каракачанов.

„Погледнете бюрокрацията в Брюксел. Това са хора, които никой никъде не е избирал – скъпо платени чиновници, които мислят, че са богове. Нека да погледнем Европейската комисия. Кой тези хора ги е избирал някъде за нещо? Някой от тези хора бил ли е национален лидер в своята страна“, попита Каракачанов.

Според него ЕС трябва да бъде единствено икономически съюз и да уважава суверенитета на националните държави.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3021 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.06.24 | 23:04

4
Там изборите са избори а тук в Бъл;хария са пълна помия и гаргара с хората!

2016.06.24 | 13:37

3
ВСИЧКИ европедераси начело с ТИКВАТА , които ни натикаха в ЕС и НАТО и ни управляват от 26 години дасийбатмамата ! НА БОКЛУКА !!! ВОЛЕН ОТНОВО Е ПРАВ ! НА ВЛАСТ !!!
SDV

2016.06.24 | 12:40

1
КОЙТО СЕ Е ХВАНАЛ С БЪЛГАРИЯ ВСЕ ГУБИ ИЛИ СЕ РАЗПАДА. С НАС ДВЕ ВОЙНИ ЗАГУБИ ГЕРМАНИЯ, РАЗПАДНАХА СЕ ВАРшАВСКИЯ ДОГОВОР И СИВ. РАЗПАДНА СЕ СССР. СЕГА СЕ РАЗПАДА ЕС. РЕД Е НА НАТО.
Отец Нафърфорий

2016.06.24 | 12:41

2
Забрави турската и Византийската империи...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини