Валери Симеонов: ЕС няма да се разпадне без Великобритания

  • 24 юни 2016 07:51

  • 3414
  • 6
Валери Симеонов: ЕС няма да се разпадне без Великобритания
©

Ако Великобритания излезе от ЕС ще е проблем. Страната дава втората по големина вноска в общността. Ако това се случи ЕС няма да се разпадне. Това каза съпредседателят на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в ефира на БТВ.

Виждаме, че националистическите партии в света са във възход, така че това няма да е изненада. Англичаните винаги са били малко в периферията на ЕС. Запазиха си паричната единица, винаги имаха различно мнение“, отбеляза Симеонов.

„Виждам в това приоритет на патриотизма и възход на националните идеи. Няма драма в това Великобритания да не са в ЕС. Не винаги го е имало“.

Симеонов коментира скандала с участието на страната ни във флотилията. „Не е добре България да участва в каквито и да било флотове срещу Русия. Ако трябва да избиране между Русия и Турция е добре да изберем по-малкото зло. Всичко се оказа счупен румънски телефон. В българските медии има истеричност“, заяви патриотът.

„Ние сме една от първите държави, която подписа споразумението за реадмисия с Турция. Неприемането на бежанци от Турция е еднолично решение на явлението човекът-държава в Турция – Ердоган“. Така Симеонов коментира спирането на 200 бежанци. Благодарение на оградата по границата няма бежански поток към България“, призна Симеонов.

„Бургас е най-добрия град за кражби и продажби, Хора на Митьо Очите ме биха. Човекът, който го направи отдавна е изгнил. Това се случи през 1997 г. по време на празненство в Поморие на ТВ Скат. Това подразни човекопитеците и ни нападнаха. Такива бяха времената. Най-големите пари се правят в Слънчев бряг, затова престъпността там е голяма, парализата на институциите също е най-голяма. Слънчев бряг не е България“, добави Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3414 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
рубладжийски " патриоти "

2016.06.29 | 19:39

5
Не плюйте по Турция и Ердоган -- дребното ви идолче скоро ще преглътне обидата, нанесена от Турция и пак ще станат първи приятели с Ердоган ! Тогава ще ви видя каква песен ще запеете и на кой Господ ще се кланяте !

2016.06.29 | 19:39

6
оооо, Усраински, тука ли си педал анадолски?

2016.06.29 | 19:39

4
Модератора е педал ,лиже на Ер до гад ,рязания !
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kurviiiiiiiiiiiiii

2016.06.29 | 19:39

3
i toq evreiska kurva kato Boiko fesa

2016.06.29 | 19:39

2
И тоя предател е на сороска хранилка! Ни срам, ни очи! ГѝОТВЕРЕН!!! ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ, ПОМНИ МИ ДУМАТА!
БЕЗХАБЕРОВ

2016.06.29 | 19:39

1
ГОЛЯМО РЕВАНЕ ЗА АНГЛИЯ...ГЪРБЪТ Е С ДИСКОПАТИЯ... КАКВО ЩЕ ПРАВИМ НИЕ ЧИНОВНИЦИТЕ.. ОЛЕЛЕ Е НЯМА ПАРИ..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини