Цецка Цачева посрещна германския президент в НС (видео)

  • 23 юни 2016 11:52

  • 3415
  • 2
Цецка Цачева посрещна германския президент в НС (видео)
©

Президентът на Германия Йоахим Гаук пристигна в Народното събрание на разговори с председателя му Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и български депутати.

Срещата се проведе в зала „Запад”.

Във встъпителната си реч Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 каза, че е съгласна с тезите на Гаук за правата на човека и за необходимостта от ясна памет за тоталитарните режими – въпрос, който е особено важен за държавите от Източна Европа. Председателят на Народното събрание декларира готовност за борба с корупцията и за промени в съдебната система. Други важни въпроси, които тя постави, бяха свързани с миграцията и бежанската криза, което е общ проблем за Европа.

Журналистите бяха оставени в залата за цялото слово на Цачева, въпреки, че срещата беше закрита. Те останаха за речта на германския президент. Той започна да говори колко са важни реформата в съдебната система, борбата с престъпността и корупцията. В един момент – на около третата минута от словото му, журналистите, фоторепортерите и тв операторите бяха помолени да излязат, което създаде шум в залата и смути речта на Йоахим Гаук. Някои от журналистите се възмутиха, че това представлява неуважение към германския президент.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3415 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.06.23 | 14:18

2
Travestitkata mu go nalapa

2016.06.23 | 14:17

1
Гаук -дърт ,Цвачева -грозна и небръсната и горе и долу !Явно няма да оставят ръцете им да "говорят !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини