Министър Русинова е избрана за член на Надзорния съвет на НОИ

  • 22 юни 2016 11:36

  • 1474
  • 0
Министър Русинова е избрана за член на Надзорния съвет на НОИ
© Булфото

Министърът на труда и социалната политика Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за е определена за член на състава на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт. За член на състава е определена и и.д. директор на дирекция „Трудово право, обществено осигуряване и условия на труд“ в министерството Калина Петкова, съобщават от правителствената пресслужба.

Двете ще заемат местата в Надзорния съвет на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София.. Решението е свързано с персоналните и структурните промени в правителството и в МТСП.

С друго решение правителството смени представителя на държавата в Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). По негова молба е от състава е освободен заместник-министърът на здравеопазването д-р Ваньо Шарков. За представител на държавата е определен главният секретар на Изпълнителната агенция „Медицински одит” Димитър Евлогиев.

Той е юрист по образование и има квалификация по здравен мениджмънт. Професионалният му опит е свързан с работа в РЗОК – Пазарджик като главен юрисконсулт. Бил е главен юрисконсулт в НЗОК, има юридически опит и в МБАЛ „Св. Иван Рилски” ЕАД.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1474 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини