Велизар Енчев: Борисов призна за управленската си немощ

  • 22 юни 2016 07:33

  • 3912
  • 6
Велизар Енчев: Борисов призна за управленската си немощ
©

Борисов призна за управленската си немощ. За това говори фактът, че са водени преговори зад гърба му от военния и външния министър за участие в черноморска флотилия. Вие допускате ли, че от месец януари до днес премиерът не е бил информиран за всички тези разговори, които са водени. Това каза независимият депутат Велизар Енчев в ефира на БТВ.

„В същото време се случиха две важни събития - решението на арбитражния съд, че България трябва да плати на Русия неустойки по АЕЦ "Белене", участието на България във флотилията на НАТО“, добави Енчев.

Според депутатът Борисов се движи след вятъра, правейки се на разсеян. „Не може да не е информиран от шест месеца, най-малкото можеше да разбере от медиите. По-скандалното не е участието ни в морската флотилия, а че Борисов не управлява държавата, очевидно. Тя се управлява от Ненчев и Митов. Надявам се двамата министри да дадат обяснение за уговорките си“.

„Борисов играе игра с русофилска насоченост, за да се хареса на аудиторията. Той е направил опит да омилостиви руската страна заради делото за Белене. Тези, които в момента хвалят премиера, би трябвало да го критикуват“, категоричен е Велизар Енчев.

„Надявам се страната ни да се откаже от участие в тази флотилия. Това би означавало да сме на страната на Турция. Хибридна война е кошер с мухи в главата само на военния министър. Никой не е дал дефиниция до сега на това понятие“, завърши Енчев.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3912 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.08.02 | 00:09

5
Когато някой те ...гласи ,ти нямаш думата !Свалям шапка на жените ,които успяват да командват ситуацията !Но Боко не е жена ......

2016.08.02 | 00:10

6
а може би на плювню, митка вълната или нено мокета?

2016.08.02 | 00:09

4
ББ не е кошер , куха , гнила тиква със зелени мухи вътре ! Те са министрите !Хаотично бръмчене и резултатът е загиваща БГ !
Мапърррртин Димипърров

2016.08.02 | 00:09

3
"Борисов призна за управленската си немощ." Така ще да е,като е събирал екипа си от министри и експерти по автобусните спирки и бардаците.

2016.08.02 | 00:09

2
На Рапон-Бей не му дреме за държавата за него цел номер едно е да източи каквото има мафиот облечен в марков костюм визия променена похватите не.
ГЕРБ ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА А ЗА лумпените УЙ УЙ УЙ У

2016.08.02 | 00:08

1
ТОЯ ДЪРТ БОКЛУК ОТ дс ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ ??????????????

Добави коментар

Водещи новини