Диана Ковачева: Борисов лично ми се обади и ми предложи новия пост

  • 01 декември 2011 08:23

  • 3297
  • 7
Диана Ковачева: Борисов лично ми се обади и ми предложи новия пост
©

Идвам с един подход, който е свързан с търсене на партньорство и сътрудничество.

Няма как министърът, главният прокурор, министърът на вътрешните работи и съдилищата да не работят заедно. 

Това каза в интервю за сутрешния блок на бТВ новият министър на правосъдието Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент.

"Не съм човек, който търси конфликти", заяви Ковачева във връзка с това, че Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа доста често е влизал в конфликтни ситуации с представителите на правораздавателната система.

Новият министър на правосъдието заяви, че познава част от членовете на ВСС, на който тя е председател. "Предстои ми днес да се запозная с всички представители на Съвета".

Ковачева заяви, че няма проблем да дава свободно мнението си, като по случая с Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в и Пенгезов.

Според нея е най - важно да се даде възможност ВСС да работи свободно и открито. "Дискусията за Съвета предстои да започне в най - скоро време", поясни Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент.

Тя разказа как Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г й е предложил да заеме поста на Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на. Ковачева поясни, че това е станало две седмици след изборите за президент и вицепрезидент на България. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г й си е обадил лично по телефона, сподели тя. "Доколкото разбирам изборът е бил негов, но подкрепен от Брюксел", заяви Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3297 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2011.12.01 | 14:48

7
da vidim i ti kva shte svarshish v toia batak v balgaria s korympiranite sadii advokati i prokyrori. promeni konstityciata i sadebnata sistema vkarai nikoi dryg ot vashata sistema v zatvora ima mnogo .koi sasdava prestapnici vie vashta sistema .
...............

2011.12.01 | 14:48

6
Брюксел -Мрюксел, Борисовци, маймуни - всички лъжат...........

2011.12.01 | 14:48

5
А, имах си аз да не ти се обади лично :))) А на вечеря не те ли заведе? После не направихте ли афтър парти някъде по центъра в луксозен пентхаус с кока и секс роби :))))

2011.12.01 | 14:47

4
Е, той и Ана-Мария-Магдалена лично си я беше избрал на магистралата, но бързо и ритна столчето, като прояви характер ! Тая поне изглежда достатъчно тъпа да слушка и да папка, значи ще оцелее...
Гого

2011.12.01 | 14:47

3
Сигурно му е пяла на микрофона цяла нощ иначе не виждам за какво друго ще и се обади. Боко- Тиквата все ги намира по кръстовища и отбивки.
AJ4A

2011.12.01 | 14:47

2
Щяла да продължи започнатото ........... Еми нали затова я слагат - да запази системата!!!! Ползвала се с подкрепа от Брюксел ....... еми нали това е целта - да се лъже Запада, че има промени!!!! А за какви промени става всъщност въпрос???? какво се е променило????? Докато не видя МАГИСТРАТ ЗАД РЕШЕТКИТЕ, никой не може да ме убеди, че има правосъдие, правораздаване и промени, защото никой не може да ме убеди, че няма ПРЕСТЪПНИЦИ В ТОГИ!!!! Крайно време е НАРОДЪТ ДА ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦАТА, но не заради 1-та година от пенсиите, а заради ПЕРМАНЕНТНАТА ЛИПСА НА СПРАВЕДЛИВОСТ В ДЪРЖАВАТА, ПЕРМАНЕНТНИЯ ОТКАЗ НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ДА НАЛАГА И ПРИЛАГА ЗАКОНИТЕ!!!! Стига с тези несменяеми и недосегаеми магистрати!!!! Реформа и справедливост ще има, чак като престъпниците в тоги не напуснат системата, а бъдат изхвърлени показно от нея и съответно бъдат пратени в затворите!!!! До тогава ......... да му мислят тези на Запад дали са толкова жалки или и те са просто яко КОРУМПИРАНИ, че да вярват на лъжите и демагогията на родните ни управници, че уж правят реформи в съдебната система!!!!
13

2011.12.01 | 14:46

1
Всичко ми е ясно само не ми е ясно защо постоянно ни споменават за Брюксел при положение че след шест месеца няма да има ЕС. Дай Боже.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини