Станишев: Премиерът да подава оставка, ако не може да управлява

  • 30 ноември 2011 17:42

  • 1947
  • 7
Станишев: Премиерът да подава оставка, ако не може да управлява
©

Не подценявам ГЕРБ като боеспособна изборна машина, заяви пред журналисти в Стара Загора лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

„Ако управляващите имат капка разум и отговорност пред държавата, би трябвало да възстановят диалога и да започне нормално обсъждане на мерките, които са необходими. Ние като опозиция сме направили нашите алтернативни предложения и за приходната, и за разходната част на бюджета за второ четене", добави той на среща със симпатизанти.

Той добави още, че не е лесно да се управлява държавата и ако премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не може да се справи, да си подаде оставката. „Няма защо г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да ни плаши с това, че ще си хвърли оставката. Ако не може да носи бремето да управлява държавата, да си подава оставката. Не е лека тази работа", категоричен бе лидерът на БСП.

Станишев очерта трите основни предложения, които опозицията е изготвила по отношение на конфликтните моменти при настоящото управление, предаде Дарик. „Първо - вдигане на максималния осигурителен праг на 2700 лева и след това на 2900 лева от април следващата година. Това може да доведе в бюджета над 120 милиона лева. Второ - имаме видимо нараснала безработица, ние предлагаме вдигане на процента, който се плаща като застраховка срещу безработица в осигурителната система. Вдигане на вноската за пенсионната система, за да бъде стабилизирана. Това са общо, с всичките ни предложения, около 500 милиона лева. Няма никаква чуваемост обаче от правителството по отношение на тази приходна част", заяви той.

"Като председател на ПЕС тази вечер ще окуража нашия партиен актив и нашите симпатизанти в Стара Загора", добави Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1947 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
:)

2011.12.06 | 19:42

7
Бих подкрепил г-н Симеон Дянков по всички въпроси засягащи неговия ресор. Просто, като човек, като личност, ми вдъхва доверие. Колкото до протестите и скандиранията за оставки бих се присъединил на секундата към тях, ако се гласува падането на депутатския имунитет, и да се започнат разследвания на всичките ни бивши министър-председатели и налагането за ефективни присъди за злоупотреби с пост. Финансови, политически, чисто човешки. А този плужек Сергей лично бих му дръпнал столчето. Нагло и мръсно същество. :)
Константин

2011.12.06 | 18:12

6
Ей това морско свинче Станишчо го сърбят ръцете само поразии да прави . Няма шанс за теб . Рано или късно ще отидете в забвение и вие и целият ви електорат ... пасмина червена не наяла се бре дееба вашата семка дееба ... !!!!!!!!!
hm

2011.12.06 | 18:11

5
ти само тфа чакаш, хамстер мазен ...
13

2011.12.06 | 18:11

4
Тоя гей какво си мисли че като падне ГЕРБ отново ще дойде на власт. А не стига педерастки истории.
e

2011.12.02 | 21:01

2
---- Прикрепено писмо (до "вносния министър" на финансите Симеон Дянков) ---- Подател: евгени славков До: PRESS-OFFICE@MINFIN.BG Относно: до "вносния министър" на финансите Симеон Дянков Дата: Сряда, 2011, Ноември 30 17:40:28 ЕЕТ Господин Дянков,ти срам имаш ли че говориш за "реформи отвън".Нека си спомним как СТАРИТЕ БСП-РЕФОРМАТОРИ чрез ДЪЛГОГОДИШНИТЕ СИ СЛУЖИТЕИ-бивши МУТРИ, внесоха свеж прифкус на "Реформата ". Внасяйки нови полпълненя с дипломи от престижни университети В САЩ.Да не си мислиш,че някой ще си помисли,че тук има пръст Америка.Не Дянков,ходовете на престъпното ви правителство поцват да се "вмирисват'",поради съществото на "материала". Между другото като встъпително запознаване на обществото с тебе ,не бе забравено да ИЗЯВИШ интервюто ти, в което ти казваш как "жена ти" те е издържала.Такъв НОВ ВНОС ,Основната ПАРТИЯ на Борисов направи и чрез Сакскобурготски,идвайки от Испания и всички си помислихме :Край на терора от ГЛАВНИЦАТА .Уви СТАРИТЕ РЕЖИСУОРИ на Пьравнов и заслужилите майстори на МИМИКРИЯТА-Брисов внесоха СВЕЖ ПРИВКУС.Аааа,да не забравя да те попитам КАКВО СТАВА С ВЪНШНИЯ ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ,НЯКОГА ПРОДАДЕН ОТ ПРЕДШЕСТВЕНИКА ТИ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ,И СЕГА ДОСТА НЕРАЗГОВОРЛИВ МОМЕНТ ЗА ТЕБЕ ????! .Хаиде сега имаш свободата да се изявяваш по медиите ,защото ще те питат.Да се подготвиш да отговаряш и за отхвърлени печеливши оферти относно АЕЦ-Белене и ГАЗИФИКАЦИЯТА. Ако се затрудняваш обади се на Георги Първанов ,той няма да забрави да каже на Борисов какво да ти каже.
чичко психиатър

2011.12.03 | 09:38

3
Приятелю , що не вземеш да си пиеш редовно хапченцата , че да ти олекне?!? Обърканите ти мисли , изложени неграмотно и архаично, уморяват нормалните посетители на този сайт !!!
e

2011.12.02 | 21:00

1
---- Прикрепено писмо (до георги седевчов първанов -"доблестния" АБВ-наследник на А.Лилов,обаче Луканов се спомина по нареждане на "ГЛАВНИЦАТА") ---- Подател: евгени славков До: press@president.bg, office@president.bg, president@president.bg Относно: до георги седевчов първанов -"доблестния" АБВ-наследник на А.Лилов,обаче Луканов се спомина по нареждане на "ГЛАВНИЦАТА" Дата: Петък, 2011, Декември 2 14:52:49 ЕЕТ Господин Първанов ,мислиш ли ,че мръсотиите направени от тебе и твоята "'партия" ще останат вечно на власт,както управлявате и до днес чрез ПОСЛУШНИКА Борисов. ??? Мислиш ли, че чрез твоите ЕНЕРГИЙНИ НОМЕРА ще източвате вечно България.Мислиш ли ,че вълчицата заслужава повече внимание от България ?! Ясно е това което мислиш ,но на тебе не ти е усно за къде си се запътил.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини