Москов: Българските граждани трябва да се притесняват от сътрудничество между БСП и БЛС

  • 10 юни 2016 14:26

  • 6904
  • 8
Москов: Българските граждани трябва да се притесняват от сътрудничество между БСП и БЛС
© Булфото (архив)

Мерките, които взехме в началото на мандата, доведоха до спад на нападенията над медици.

Това коментира в кулоарите на парламента здравният министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва. Москов увери, че има ясна координация между звената на Министерството на здравеопазването, на полицията и прокуратурата. Това, което заварихме - по едно нападение дневно, вече не се случва, обясни той. И беше категоричен, че такива деяние ще бъдат преследвани сериозно, извършителите ще бъдат наказвани. По повод възможностите за сътрудничество между БСП и БЛС по политики в областта на здравеопазването, Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва увери, че не се притеснява от подобна алтернатива, а тя по-скоро би трябвало да притеснява българските граждани. БЛС може да изразява политически позиции, мнения, вероятно това може да бъде част от работата на една съсловна организация - това, че аз не го приемам, не значи, че БЛС не е избрал такъв начин на действие, добави министърът.

Но напомни, че нито една от апокалиптичните прогнози на левицата за това какво ще се случи в здравеопазването вследствие на едно или друго решение на правителството не са се сбъднали. Помните ли чертаните апокалипсиси от въвеждането на наредбата, която кара фирмите задължително да връщат пари в бюджета от лекарствата, които продават, че нямаше да има лекарства за онкоболните и другите пациенти - резултатът е, че за всички има лекарства, в бюджета на касата до този момент от началото на годината са постъпили над 20 млн. лв. като задължителна отстъпка, защити с конкретни примери работата на министерството Москов. И продължи с още аргументи - въпреки лошите прогнози от въвеждането на здравната карта, в момента няма проблеми, освен такива, свързан с некадърна, по думите му, работа на някого от администрацията на касите или на министерството.

БТА
6904 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
физическият баща на този пикльо

2017.10.12 | 12:16

8
Петърчо,момчето ми! Ако знаех какъв урод ще създам с Емма,никога нямаше да допусна такава връзка с майка ти
браво Москов

2017.10.12 | 11:58

7
Браво Москов ,запитал ли си се някога как човек от провинцията може да се запише за лечение в софииска клиника,заради измисленото ти чекиране и тем подобни.Много големи икономии ще направи касата ,защото пациентите са принудени да ходят по няколко пъти до София само да се запишеш за лечение,и повечето се отказват.
моля

2016.06.12 | 19:56

6
Моля, а всъщност не би трябвало да моля никой друг, освен Господ за моите земни дела, но моля, моля ви вас - власт-имащите - стига се гаврихте с българския народ.Не ме интересува сини ли сте, червени ли сте или друг цвят от дъгата - стига се наддумвахте и надигравахте за сметка на нашето оцеляване.Как ви се струва факта, че държавни чиновници получават огромни заплати, как не се срамувате да се лекувате в чужбина и да го споделяте като нещо нормално и естествено , как не се изчервявате, когато се возите в луксозните си возила и гласувате за все по-голям комфорт на работните си места?....Как така за милионите българи всичко добро/от здравеопазването до театъра и храната, от простичката дори работа до заслужената между-дневна почивка, от любима книга до нова дрешка......, и пр., и пр. човешки права/ как така всичко стана недостъпно и на никой от вас, на никой не му прави впечатление и не го интересува?!!!!Нямало пари - като няма , как така за вас има - за големи заплати, за постоянни командировки, за луксозни возила..... на вас кой ви плаща и забравихте ли, че трябва да пестите народните пари и да ги управлявате в полза на всички.Искам щом съм осигурена, да отида на подходящ лекар без да се моля за направления, без да минавам през личен лекар, без да губя време, и искам ,когато отида при лекаря да усетя, че го е грижа за мен, да е всеотдаен , да не пише с часове и да не мисли за пари.Много ли е, много ли е, питам ви ,господа политици?

2016.06.12 | 10:05

5
Ей, дрисок, а не виждаш, че здравеопазването е предадено в ръцете на турците, нали?!

2016.06.12 | 10:04

4
Долнопробен келеш ръководи здр.министерство.

2016.06.12 | 10:04

2
Това тъмно синьо ла.но ли се има за капацитет в здравеопазването?

2016.06.12 | 10:04

3
Кой пита? ярко червеното лайно ли?
Луд ,по луд , Москов

2016.06.12 | 10:03

1
А в твоята касичка ,колко милиона ,а "лудия"?

Добави коментар

Водещи новини