Кънев: Номинациите за президентските избори трябваше да бъдат обявени отдавна

  • 09 юни 2016 17:40

  • 1522
  • 2
Кънев: Номинациите за президентските избори трябваше да бъдат обявени отдавна
© Булфото (архив)

Номинациите за президентските избори трябваше да бъдат обявени отдавна и сега да използваме времето да коментираме личности, а не програми.

Това каза на пресконференция в Пловдив лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, цитиран от БТА. Той подчерта, че от ГЕРБ са провалили възможността за общ десен кандидат - десноцентриски коректив на управлението. Според него отговорността за риска България да бъде с ляв президент на следващите избори е изцяло на ГЕРБ. Като кандидат за президент реформаторите трябва да предложат силна фигура, която да намери подкрепа и извън блока каза Кънев и добави, че е необходим независим кандидат, който да бъде коректив. Двугодишното забавяне на учредителното споразумение на Реформаторския блок /РБ/ ще приключи с конгрес, който със сигурност ще се проведе преди президентските избори, прогнозира синият лидер. По думите му тогава ще се реши и дали изобщо ще продължава да има Реформаторски блок.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1522 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.07.19 | 09:04

2
Радке,номинациите за най простия пед*раст приключиха ! пичелиш момче пичелиш и номиначията за най гнусна снимка на анус,оная от скайпа,която я пусна в нета любовника ти Филип Бехар

2016.06.10 | 10:06

1
Radkeee ,v3emai Boika i bqgaite v saraite da dyxate

Добави коментар

Водещи новини