Диана Ковачева е новият министър на правосъдието

  • 30 ноември 2011 10:39

  • 3784
  • 3
Диана Ковачева е новият министър на правосъдието
©

Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент е новият министър на правосъдието на Република България.

В началото на редовното заседание на парламента вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа представи в Народното събрание мотивите от решението и предложението на премиера. Диана Ковачева се закле в Народното събрание.

Гласуваха 166 народни представители - 109 гласа „за”, 44 „против”, „въздържали се” 13 народни представители.

„Наясно съм, че за да бъде успешна съдебната реформа, трябва да има постоянен диалог. Предстои ми да представя и да защитя напредъка на България в областта на правосъдието – въпрос, обвързан с важни теми като вътрешния ред, сигурността и корупцията. В дългосрочен план основна цел за мен и моя екип е продължаването на реформата. Реформата трябва да бъде припозната и подкрепена от представителите на съдебната система. Важно за мен е взаимодействието със законодателната власт.

Очаквам съвместно с представителите на законодателната власт да бъде разработен проект, който да получи подкрепа. По повод на заявените тук тези, свързани с обвинения към "Трансперънси интернешънъл България" категорично не мога да се съглася. Гарантирам за добрата и безукорна репутация на организацията”, заяви Ковачева. Подавам ръка за сътрудничество”, заяви Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент от парламентарната трибуна.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3784 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
AlexK

2012.07.21 | 11:27

3
Тази защо толкова много ми прилича на Lady GaGa ?

2011.12.01 | 23:03

2
На мен ми прилича на Баба Яга в лош ден !
e

2011.12.01 | 23:03

1
--- Прикрепено писмо ("Kavichkite") ---- Подател: evgeni slavkov До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: "Kavichkite" Дата: Сряда, 2011, Ноември 30 12:40:34 EET От Мвр отговарят :Попитате си Борисов.Как обаче,когато той говори чрез "наказаните" с картони.Сега обаче ти емного изгоден АБВ-момента да кажеш ;"Ето,гръцката криза ни съсипа".. Също не си забравил дребните милиционерски номерца като :"Сега ще ремонтирам съдебната система и нещата ща се оправят". Пк България си спомнят как от твоите реформи,бившите ти министри викаха "Усмихвам сеее,Усмихвам се" Бившата министарка на правосъдието не забрави преди напускането си да почертае ,че добре си е свършила работата,да обаче бързаше да изпълни БСП-декрета :"Бързо към президентството защото СЛУЖБИТЕ са бна разположение на президента !!! А и новоизбрания президент-Плевнелиеев НЕ ЗАБРАВИ ДА ПОДЧЕРТАЕ ЧЕ ЩЕ ОТЗОВЕ ДС-ПОСЛАНИЦИТЕ.Защо се правите на...,или хората ги правите на МАЙМУНИ ?! Та ,така изкаш да отвлечеш вниманието на европейските наблюдатели,т.е, кризата е предизвикана от друго но ,не и от Бойко.Борисов,ризата е БСП-Мутренска и в момента е в пик на хаос.Дори Първанов и Доган МЪЛЧАТ,какво остана за Цветанов.

Добави коментар

Водещи новини