Ненчев поиска по-високи заплати за военните (видео)

  • 02 юни 2016 16:02

  • 4745
  • 3
Ненчев поиска по-високи заплати за военните (видео)
© Булфото

След като бе гласувано предложението на правителството за купуване на нов тип боен самолет и патрулен кораб на първо четене, министърът на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. обясни, че веднага ще започне процедура, относно модернизация на военните кораби, за да не изпуснем средствата, отпуснати ни до края на годината, предаде репортер на Новини.бг.

Военният министър уточни, че вчера е провел съвет по отбрана, на който е обсъждан кадровият проблем в Българската армия. „Не ни достигат сержанти, майори и капитани“, призна той. Армията все по-трудно намира желаещи да станат войници, а една от основните причини за това е ниското възнаграждение, посочи Ненчев.

Министърът на отбраната не посочи точна бройка на военнослужещите, които са необходими, за да бъдат запълнени редиците на армията, но е била обсъдена възможността напусналите военни, да могат да се върнат.

Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. съобщи, че в средата на юни ще се проведе нов съвет, на който ще бъдат обсъдени конкретни варианти, като единият от тях е увеличаване на възнагражденията на военнослужещите. „На този съвет ще бъде поканен и президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното“, добави министърът.


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4745 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
дуци

2016.08.03 | 23:40

3
Ненчев не те е срам позор ! заработете си заплатите , а не да разхождате униформите , на българския НАРОД регистратори не му трябват !
naco

2016.08.03 | 23:40

2
А,г-н Ненчев,какво ще стане с ДВОЙНОТО заплащане на някой военнослужещи-ЗАПЛАТА и ПЕНСИЯ???? Колко от тях владеят ЗАПАДЕН език и покриват нормативите по ФП,ПРИМЕРНО????
Васил Кънчов

2016.08.03 | 23:40

1
Тоя разбира само от мацки. Затова си посади коса, за да ги сваля в кабинета си. Назначи вечната си любовница - артистката от НАФТИЗ - Валерия Кардашевска за шеф на кабината си. Жена му с 2-те деца знае всичките му афери, но си трае и се радва само на парите му. ЗАТОВА ГЛУПАКЪТ - ТРУДОВАК, министър на ДСБ и костоваците (така сам каза), командващ генерали и адмирали ще дава 2500 лв на редник, при 450 лв начална заплата на лекарите у нас. ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН и ЗАГУБЕНЯК-любовник!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини