Петър Мутафчиев: БСП е с ясни критики към управляващите, сериозна опозиционна сила е

  • 01 юни 2016 09:02

  • 1249
  • 2
Петър Мутафчиев: БСП е с ясни критики към управляващите, сериозна опозиционна сила е
© БСП

БСП започна да се налага като сериозна опозиционна сила, с ясни критики към управляващите. Това коментира пред„Фокус" Петър Мутафчиев, бивш народен представител от БСП и министър на транспорта в периода 2005-2009. По думите му, с новото си ръководство партията върви към утвърждаване на позициите си като най-голямата лява и опозиционна сила.

„Мобилизацията върви в работата на НС, БСП започна да се налага като една сериозна опозиционна сила с ясни критични политики към управляващите. В последните действия на парламентарната група ние виждаме това“, посочи Мутафчиев и допълни, че новото ръководство е предприело действия и за стабилизиране на структурите на партията в страната.

„Това е една политика, по-близка до нашите партийни членове, до симпатизантите, до хората, които подкрепят БСП. Мисля, че това са стъпки в правилна посока“, каза още Мутафчиев.

Той допълни, че БСП закъснява с издигането на президентска кандидатура. Според него левицата трябва да подготви своя кандидат, който да спечели изборите и да даде знак, че е необходим предсрочен парламентарен вот. Мутафчиев заяви, че е не изключено президентската номинация на БСП да не е партиен член.

Последвайте канала на

Калина Христова
1249 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
НИНОВА И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ

2016.06.01 | 14:40

2
КАКВА СОЦИАЛНА ПАРТИЯ СТЕ ? ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ИБ НА БСП СА МИЛИОНЕРИ КАПИТАЛИСТИ ОЛИГАРСИ. ГЕРГОВ, ДОБРЕВ ...... . КАК СТАНАХА МИЛИОНЕРИ ТЕЗИ ДРУГАРИ ? КАК НАТРУПАХА КАПИТАЛИТЕ СИ ? ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СЕГА.

2016.06.01 | 14:40

1
Цялата ви политическа ненаяла се върхушка -- на политическото сметище ! Само така може да погледнете хората в очите и да очаквате подкрепа на изборите !

Добави коментар

Водещи новини