Костадин Паскалев: Беше ме срам от това, което се случваше в БСП

  • 03 юни 2016 08:26

  • 2946
  • 7
Костадин Паскалев: Беше ме срам от това, което се случваше в БСП
© Булфото (архив)

Беше ме срам от това, което се случваше в БСП по времето на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Целият процес в партията беше опорочен от тесен кръг хора, които взимаха еднолични решения. Станишев имаше тежка вътрешна опозиция по времето на Орешарски. 

Това каза в сутрешния блок на БТВ бившият кмет на Благоевград и член на Изпълнителното бюро на БСП Костадин Паскалев. Аз не мога да си обясня назначаването на Делян Пеевски. Това беше абсурдно. Професионалистът Орешарски изгоря заради Станишев. Грешката на Станишев беше, че се обгради с много малък кръг от хора и решенията се взимаха еднолично, без да бъдат обяснявани. Сега това се случва в ГЕРБ и държавата. Всички решения се взимат от 2-3 души, даде пример той.

Сега това трябва да се промени и БСП трябва да си върне доверието на хората. Михаил Миков се опита да направи каквото може. Решението да не се влиза в коалиция с ГЕРБ беше много правилно. Няма за какво да се сърдя на Миков. БСП трябва да разговаря с абсолютно всички партии, включително и ГЕРБ, по отношение на националните приоритети. Видяхме вчера какво се случва по темата с превъоръжаването на армията. АБВ е естествения партньор на БСП. Трябва да разговаряме и с тях. Аз се отнасям с уважение към тях, те също трябва да се отнасят с уважение към нас. Ние ще питаме нашите членове какъв тип президент искат. Това ще покаже дали е жива организационно партията. Нямам абсолютно никакво намерение да се кандидатирам за президент, категоричен беше Паскалев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2946 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.06.06 | 18:38

7
Най-логичната промяна за БСП е да поеме пътя за Мачу си Пикчу , без да се обръща назад !
ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ И БСП

2016.06.06 | 18:38

6
КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СТЕ ВИЕ ? ЦЯЛОТО ИЗПЪЛНИТЕЛНО БЮРО НА БСП Е ПЪЛНО С МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ. ТОЧНО ТЕЗИ ДРУГАРИ СЛОЖИХА НИНОВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯТА ЗА ДА И ДЪРПАТ КОНЦИТЕ. ПАСКАЛЕВ ОБЯСНИ НА ОБИКНОВЕНИТЕ СОЦИАЛИСТИ КАК СЕ СТАВА МИЛИОНЕР ? ЗАЩО ЕДНИ СОЦИАЛИСТИ НЕ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ ХЛЯБА ,А ДРУГИ СА МИЛИОНЕРИ КАПИТАЛИСТИ ? КАК СТАВАТ ТЕЗИ ФОКУСИ ? С ЧЕСТЕН ТРУД ЛИ ? ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИДЕАЛ. ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС СЕГА ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ ОТ СРАМ. АЗ БЯХ СОЦИАЛИСТКА НО НАПУСНАХ БСП ЗАЩОТО ОПОЗОРИХТЕ МОЯТА ПАРТИЯ.

2016.06.06 | 18:38

4
Но все пак рано или късно хуманизмът ще победи ;

2016.06.06 | 18:38

5
Зависи какво влагате в понятието хуманизъм.
Манев

2016.06.06 | 18:38

3
Паскалев бе най добрия избор за лидер на БСП а не лекета, които си въобразяват, че народа не вижда истината.
22

2016.06.06 | 18:38

1
Паскалев , ти си умен човек не им се хващай на хорото. Ще те те употребят и ще те изхвьрлят отново. В комунистите няма чест и достойнство има интереси.

2016.06.06 | 18:38

2
Пример - Бойко Борисов

Добави коментар

Водещи новини