Министри инспектират изграждането на оградата по границата

  • 22 май 2016 10:48

  • 1845
  • 2
Министри инспектират изграждането на оградата по границата
© Getty Images/Guliver

Министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. и министърът на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. ще инспектират темповете на изграждане на възпрепятстващото съоръжение на българо-турската границата на 22 май. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

След облитане на преградното съоръжение до Малко Търново, с цел да се инспектира от въздуха новопостроения участък, се очаква министрите Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. и Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. да пристигнат в района на ГКПП - Малко Търново около 16.30 часа.

Заедно с министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г те ще инспектират и новите джипове, които бяха договорени от министър-председателя по време на визитата на британския премиер Дейвид Камерън в България. Високо проходимите автомобили са предоставени безвъзмездно за нуждите на ГД „Гранична полиция" от Кралство Великобритания.

Последвайте канала на

Калина Христова
1845 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
РЕАЛИСТ

2016.05.23 | 11:50

2
КАКВО МИ ИНСПЕКТИРАТЕ ДЕДОВИЯ ...ОРЕШАРСКИ Я ЗАПОЧНА А ВИЕ Я КРАДЕТЕ ЗДРАВО И ЗА ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОВЪРШИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ....
дуци

2016.05.23 | 11:49

1
кво инспектирате бе лиглювци , тая ограда стана историческа , ако бе държавата с отговорни хора които милеят за нея досега с уста щяха да я построят , но нали ако ни залеят скакалците от турция вие първи ще си оберете крушите , е тогава ще стане страшно!

Добави коментар

Водещи новини