Румен Петков: Станишев трябва да бъде подкрепен

  • 28 ноември 2011 16:51

  • 862
  • 1
Румен Петков: Станишев трябва да бъде подкрепен
© Булфото

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на трябва да бъде подкрепен и да му бъде осигурен ресурс, за да може да отговори на очакванията през тази година, в която той ще ръководи Партията на европейските социалисти /ПЕС/. Това заяви в Плевен на въпрос на БТА депутатът от Коалиция за България Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Оглавяването на ПЕС от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е голяма възможност за България и аз се надявам, че всички политици по достойнство - в името на държавата и на обществения интерес, ще използват ресурса, с който ще разполага г-н Станишев от днес, допълни той. По думите му избирането на лидерския пост на ПЕС на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е изключително голямо признание за БСП и лично за г-н Станишев.

През последните години и въобще в съвременната ни история не зная да има друг българин, който да е заемал такъв отговорен пост, посочи депутатът. Не е тайна, че европейската левица е в криза и в това трудно време този пост ще бъде изключително тежък от гледна точка на отговорността, коментира Петков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
862 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Rosen

2011.11.29 | 20:39

1
И аз го подкрепям да води Гей парада

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини