Цветанов: Уморих се от ДСБ, името на Бокова и подкрепа за нея не са обсъждани

  • 20 май 2016 13:59

  • 1703
  • 4
Цветанов: Уморих се от ДСБ, името на Бокова и подкрепа за нея не са обсъждани
©

Никога, по никакъв начин името на Ирина Бокова не е обсъждана в ГЕРБ, както и евентуална подкрепа към нея, уморихме се от неверните твърдения на ДСБ. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред журналисти в парламента във връзка с отказа на държавният глава Росен Плевнелиев да се кандидатира за втори мандат за президент.

Във връзка с изказване на народният представител от Гражданската квота на Реформаторския блок Гроздан Караджов, че ГЕРБ са водили разговори за евентуална кандидатура на Ирина Бокова като президент, който да консолидира център-ляво Цветанов заяви, че: „Сега чувам за евентуална такава номинация. Доколкото съм запознат Ирина Бокова е нашият много достоен политик, който оглавява ЮНЕСКО. Българското правителство е издигнало нейната кандидатура за бъдещ шеф на ООН. Няма нищо вярно в това. Уверявам ви, че никога по никакъв повод името на Ирина Бокова за бъдещ кандидат президент или за подкрепа от ПП ГЕРБ не е стоял на дневен ред, никога не е обсъждано”, допълни председателят на ПГ на ГЕРБ, като допълни, че от неговата парламентарна група са се уморили да отговарят на неверни твърдения, които се пускат в публичното пространство от ДСБ.

„Мога съвсем спокойно да кажа, както го казват много достойни членове и симпатизанти в началото на демокрацията, че това е единственият разрушителен елемент, който има в дясно”, допълни още Цветан Цветанов.

Последвайте канала на

Калина Христова
1703 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.05.20 | 23:24

3
На тези костовисти не трябва изобщо да им се обръща внимание !

2016.05.20 | 23:24

4
не трабва, ама сращ не мисли така.
КУР ЗА ДСБ КУР ЗА ДПС И КУР ЗА БСП

2016.05.20 | 23:24

2
БСП+ДПС+ДСБ= 20 години преход към по зле

2016.05.20 | 23:23

1
Вижте ги на снимката горе !! Героите на Д. Донев !!Ха ха ха .

Добави коментар

Водещи новини