Депутати: Плевнелиев даде старт на кандидат-президентската си кампания

  • 19 май 2016 12:39

  • 1933
  • 2
Депутати: Плевнелиев даде старт на кандидат-президентската си кампания
© novini.bg

Отхвърленото вето беше основна тема на разговори в Народното събрание в четвъртък.

Искането на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да атакува промените в Изборния кодекс в Конституционния съд не се хареса на голяма част от депутатите. Те му препоръчаха да не атакува "кухи текстове", а да изчака промените в кодекса. Депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов  призова държавния глава да изчака внасянето на новите текстове от изборния закон и тогава, ако има причина, да сезира Конституционния съд.

Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността от ВМРО и Жельо Бойчев от БСП пък определиха случващото се като старт на кандидат-президентската кампания на Плевнелиев.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1933 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.05.19 | 23:14

2
Страшен старт : Плевнелиев срещу българския народ !
аз

2016.05.19 | 19:58

1
А какво ще стане, ако депутатите решат да не променят повече текстовете от закона? Представете си, че утре Народното събрание реши да се саморазпусне?! Тогава какво правим?! С този неконституционен избирателен закон не могат да се изберат законно нови народни представители!

Добави коментар

Водещи новини