Яне и Галя най-после се взеха

  • 29 май 2011 12:53

  • 1526
  • 1
Яне и Галя най-после се взеха
© Булфото

Народният представител и лидер на партията "Ред, законност и справедливост" (РЗС) Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, сключи брак със своята избраница - студентката по право Галя Янчева.

Двамата сложиха подписите си под брачното удостоверение в присъствието на кумовете, най-близките си роднини и приятели на поляната край Роженския манастир.

По-късно сватбеният кортеж се отправи към Сандански. В църквата "Свети Георги" в родния град на Янев Негово високопреосвещенство Неврокопският митрополит Натанаил венча младоженците според каноните на Българската православна църква.

Сватбата явно се оказа личното събитие, което бе посочено в съобщение на РЗС от 19 май като причина лидерът на партията да излезе в отпуск за около месец.

Тогава бе оповестено, че председателят на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, преустановява всички свои публични и лични ангажименти до IV-ия редовен конгрес на "Ред, законност и справедливост", който ще се проведе на 19 юни в зала 3 на НДК.

Лидерът на РЗС делегира правомощията си на заместник-председателите на партията Атанас Семов и Пламен Николов, към които представителите на медиите могат да се обръщат тях по актуалните политически теми.

Последвайте канала на

Novini.bg
1526 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ай стига бе

2011.06.20 | 12:03

1
горката девойка, искрено и съчувствам, какви ги дири при този гей

Добави коментар

Водещи новини