И Плевнелиев с новогодишно слово

  • 28 ноември 2011 13:03

  • 3958
  • 9
И Плевнелиев с новогодишно слово
© Булфото

Президентът трябва да бъде активен и да не бяга, включително и в критични ситуации, да дава всичко от себе си за търсене на решения, каза избраният за президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, след среща с държавния глава Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в на „Дондуков 2”.

Плевнелиев благодари за гостоприемството, решенията, идеите, които са дискутирали с президента. „По традиция на тези срещи задавам два въпроса – единият е свързан с приемствеността – кои са добрите идеи, и къде не трябва да се греши. Добрите идеи ще бъдат продължени и разширени. Знаете за моята заявка за Българската Коледа, която вече тече. На мен догодина ще тегне отговорната задача с моя екип по максимално работещ начин да разпределим тези средства.

Двамата президенти са коментирали и темата за новогодишното слово на президента – „една добра традиция, която със сигурност ще бъде продължена”, заяви Плевнелиев.

„Организационната съвместимост и надграждане за мен е важно. Да, имаше две срещи, които бяха много ползотворни и по-скоро организационни, а тази е политическа. Имаме два основни екипа от страна на президента Първанов и президента Плевнелиев, които работят заедно. За да можем още от първия ден да бъдем активни. Започваме да работим заедно, за да може от първия ден да бъдем максимално ефективни, каза Плевнелиев.

Практиката, въведена през последните години за Консултативния съвет по национална сигурност ще бъде категорично запазена. Всички участници в съвета да получават предварително проектите и становищата, за да бъдат максимално ефективни.

Икономиката върви, развива се, увеличават се чуждестранните инвестиции”, каза Плевнелиев. Той бе категоричен, че това няма да е последната среща между двамата.

Двамата са обсъдили и критичните теми – тежки финансови, икономически, дългови и всякакви други кризи.

Последвайте канала на

3958 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Виктор

2011.11.28 | 23:32

1
Прогноза за развитието на Плевнелиев като президент: 1. 1. до 6. месеца ориентация в нагласите на електората 2. 6. до 12. месеца - много приказки и пожелания от малкие екран на президента Плевнелиев 3. 12. - 24. месец - еднообразие и народно недоволство от мазните речи на Плевнелиев и от слагачеството му към ББ.
Иво

2011.11.29 | 09:42

9
Най ужасното правителство ще пропусна гнусната реч на Плевнелиев това е едно правителство на кухите обещания и се крепи само на лъжи. И как да ме накара да гледам речта му като от една година съм без работа даже и за да пия едно кафе трябва да искам пари на заем.
Гого

2011.11.29 | 09:41

8
Чудни ми е какво ще каже на новогодишното слово колко ще бъдем по бедни следващата година и със колко ще се увеличи безработицата и колко народ ще се самоубие от отчаяние че не може да си погасяват сметките към банките защото са останали без работа. Е на това му викам новогодишен поздрав сигурно Боко Тиквта си е пожелал газова камера за нова година по лесно да умори Българският народ!
666,бсп,герб,дпс,атака,сдс

2011.11.29 | 09:41

7
Това ще е поредната година, в която няма да слушам новогодишните гейове.
Коалиция

2011.11.29 | 00:33

6
Това ли е новата бъдещата управляваща коалиция?
lud

2011.11.29 | 00:33

5
Ura za Plevnaliev. Dano GERB da ni upravlqva pone o6te 100 godini!

2011.11.29 | 00:32

4
''Икономиката върви, развива се, увеличават се чуждестранните инвестиции”, каза Плевнелиев.'' -- Още не е встъпил в длъжност и вече лъже, като циганин в полза на господаря си, явно иска да помогне в този тежък момент на стачки и протести ?! Само не разбрах... по време на новогодишната реч Роси Кирилова ли ще го държи ?

2011.11.28 | 23:32

3
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M
e

2011.11.28 | 23:32

2
---- Прикрепено писмо (do politiko-ikonomicheskata BALERINA- Boyko Metodiev Borisov) ---- Подател: evgeni slavkov До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: do politiko-ikonomicheskata BALERINA- Boyko Metodiev Borisov Дата: Понеделник, 2011, Ноември 28 11:41:32 EET Борисов: Да не си мислят, че ще ме уплашат Като не ни искат, хвърляме оставка, след това влизаме в политическа криза и т.н., коментира премиерът ситуацията в страната Борисов,това са твои думи ,нали така.Какво целиш с тези си милиционерски ходове да постигнеш ? Европейските наблюдатели да си помислят,че негодуванието на народа се дължи на това, че "правиш" реформи в БДЖ и пенсионни такива????! Вече знаем защо е умряло БДЖ,така,че номера с него не минават.Друго,сега са те посъветвали да играеш със СИЛЕН КОЗ,а именно "пенсионна реформа",без компромиси.!!! Дянков как така това го съобщи това "ходейки пеша"в Созопол ???.Много ти е угодно да се впишеш в Гръцката Криза,но какво е БСП-Мутренска ,царуваща толкова години чрез КАРЦИНОМА-БСПи нейните ОСНОВНИ ПИПАЛА: НДСВ,антиконституционната ДПС,и сега метастаза ГЕРБ,ръководен от тебе.Така ,че няма да имаш удоволствието да цитираш "европейски кризи".Още Станишев преди да ходи по малка нужда,след слизането си от самолета и идването си от конференции,не забрави ДЕБЕЛО ДА ПОДЧЕРТАЕ-ГРЪЦКАТА КРИЗА !!! А сега Борисов със сигурност ти е удачно да оставиш власта,понеже ЗАКОННОСТТА,ИНФРАСТРУКТУРАТА и РЕЙТИНГИТЕ вече се изчерпаха,пьк и ЕНЕРГЕ,ЗИРАНЕТО май не ти се отдава,и сега много ти е желателно както се вижда да направиш ЧАО,поради произведените от тебе МИРИЗМИ,и предаването на щафетата на ПАРТИЯТА ГЛАВНИЦА БСП.Абе Борисов,Цветанов казва, че майка му от спестяванията за семки на малкия Цетанчо му купила 6,апартамента,а ти се оправдаваш с Папандреу,и сега ти е много удобен момент да се ИЗ,ПАРИ,Ш с БАЛЕТНИ СТЪПКИ/хамелеонско довиждане/ ,но преди това трябва да обясниш на НАРОДА как ТАКА ти се опита да го онищожиш по нареждане на АБВ.Със сигурност няма да ти се говори какво знаеш за ДВЕСТА ЗНАКОВИ УБИЙСТВА,нито за ЕНЕРГЕТИКАТА на БСП,нито за връзките ти с ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ ,нито за това кой си, с изключение на това как си ПОРАСНАЛ ТОЛКОВА със СЕЕНЕ на КАРТОФИ. e

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини