Христо Михайлов от АБВ: Напуснахме управлението заради нищоправенето

  • 16 май 2016 18:04

  • 3827
  • 4
Христо Михайлов от АБВ: Напуснахме управлението заради нищоправенето
©

Основният мотив за оттеглянето ни е нищоправенето в управлението. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ доц. Христо Михайлов от АБВ.

В основната си част кабинетът не изпълни замисъла, с който беше създаден. Не стартира абсолютно нищо като политика в сферата на икономиката, не стори нищо като реформа в здравеопазването и в областта на отбраната и сигурността на страната, заяви той.

Доц. Михайлов отрече твърденията, че руски енергийни интереси са в основата на оттеглянето на АБВ от властта. Енергийните интереси не са руски, а български. Чух всякакви версии, не свързаха напускането ни на властта само с импийчмънта на Дилма Русеф, заяви той.

Доц. Христо Михайлов уточни, че разговорите за кандидатурата на АБВ за президент продължават и най-вероятно ще бъдат финализирани до няколко седмици. Водят се разговори с партии от лявото политическо пространство и с центристки политически сили. Отправена е покана към БСП, но тя все още не е приета. ДПС до момента не се е включвала в този формат.  Засега ДОСТ е само една заявка – нека видим политиките им и ще определим отношението си към тях, каза още доц. Михайлов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3827 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
stojan chadziev

2016.05.17 | 08:56

4
NJakoj vi e kanil v upravlenieto,sami pozelachte,druga vazmoznost njama da imate zanapred,stari struktury.
ГОЦЕ И МИЛИОНЕРИТЕ В БСП

2016.05.17 | 08:56

3
ГОЦЕ И МИЛИОНЕРИТЕ ОТ СТОЛЕТНИЦАТА ИСКАТ ОТНОВО ВЛАСТТА. ВЛАСТ ЗА ПАРИ И НОВИ КАПИТАЛИ. НО, НЕКА ДРУГАРИТЕ ОТ БСП И АБВ ДА НИ ОБЯСНЯТ КАК СЕ СТАВА МИЛИОНЕР СОЦИАЛИСТ ? КАК ДРУГАРИТЕ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ , ОВЧАРОВ, ЯНКОВ ... И ЦЕЛИЯ АКТИВ НА СТОЛЕТНИЦАТА СТАНАХА МИЛИОНЕРИ НА МЛАДИ ГОДИНИ ? КАК ДРУГАРИ ? С ЧЕСТЕН ТРУД ЛИ ? ИЛИ С КРУПНИ ИЗМАМИ ? БЕЗСРАМНИЦИ НАГЛИ ? ТА НАЛИ ТЕЗИ СЪЩИТЕ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ ИЗБРАХА НИНОВА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП И ТЕ ЩЕ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СТЕ ВИЕ ? КАПИТАЛИСТИ ОЛИГАРСИ ОКРАЛИ РОДИНАТА НИ. ЖАЛКО ЗА ИСТИНСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ ОСТАНАЛИ НАЙ-БЕДНАТА ПРОСЛОЙКА НА ОБЩЕСТВОТО. СРАМ МЕ Е ,ЧЕ СЪМ ЧЛЕНУВАЛА В ТАЗИ ПАРТИЯ. ВИЕ ДРУГАРИ КАПИТАЛИСТИ СТЕ ПОЗОР ЗА БСП.

2016.05.16 | 23:11

2
Когато се е правило нещо през тези години на реформи, никога не е било за добро на поданиците в тази страна.

2016.05.16 | 23:10

1
нагли, безотговорни и крадливи

Добави коментар

Водещи новини