Цонев: Независимо от краткия си път, АБВ успя да заеме завидно място (видео+снимки)

  • 15 май 2016 13:26

  • 3375
  • 4
Цонев: Независимо от краткия си път,  АБВ успя да заеме завидно място (видео+снимки)
©

Независимо от краткия си път, партия АБВ успя да заеме завидно място в българската политическа система. Това каза народният представител от ПГ на ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на по време на Втората национална конференция на АБВ, предаде „Фокус“.

„Макар АБВ да е сравнително нова политическа формация, ние от ДПС отчитаме факта ,че сме имали политическо взаимодействие с голяма част от вашето ръководство“, каза той. По думите му, Георги Първанов продължава да бъде единственият български президент, избиран пряко за два последователни мандата. Цонев отчете, че от ДПС са част от този избор, защото членовете ,симпатизантите и избирателите на партията са гласували за Георги Първанов.

„Политическото ни взаимодействие обаче не се изчерпва с този макар и значим политически факт.

По време на двата президентски мандата на г-н Първанов ДПС беше част от управлението на страната, както в законодателния орган, така и в изпълнителната власт“, каза той и посочи, че за този период България е реализирала членството си в НАТО и ЕС.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3375 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.05.15 | 19:22

4
ментово гномче
ГОЦЕ И МИЛИОНЕРИТЕ В БСП

2016.05.15 | 19:22

3
ГОЦЕ И МИЛИОНЕРИТЕ ОТ СТОЛЕТНИЦАТА ИСКАТ ОТНОВО ВЛАСТТА. ВЛАСТ ЗА ПАРИ И НОВИ КАПИТАЛИ. НО, НЕКА ДРУГАРИТЕ ОТ БСП И АБВ ДА НИ ОБЯСНЯТ КАК СЕ СТАВА МИЛИОНЕР СОЦИАЛИСТ ? КАК ДРУГАРИТЕ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ , ОВЧАРОВ, ЯНКОВ ... И ЦЕЛИЯ АКТИВ НА СТОЛЕТНИЦАТА СТАНАХА МИЛИОНЕРИ НА МЛАДИ ГОДИНИ ? КАК ДРУГАРИ ? С ЧЕСТЕН ТРУД ЛИ ? ИЛИ С КРУПНИ ИЗМАМИ ? БЕЗСРАМНИЦИ НАГЛИ ? ТА НАЛИ ТЕЗИ СЪЩИТЕ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ ИЗБРАХА НИНОВА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП И ТЕ ЩЕ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ СТЕ ВИЕ ? КАПИТАЛИСТИ ОЛИГАРСИ ОКРАЛИ РОДИНАТА НИ. ЖАЛКО ЗА ИСТИНСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ ОСТАНАЛИ НАЙ-БЕДНАТА ПРОСЛОЙКА НА ОБЩЕСТВОТО. СРАМ МЕ Е ,ЧЕ СЪМ ЧЛЕНУВАЛА В ТАЗИ ПАРТИЯ. ВИЕ ДРУГАРИ КАПИТАЛИСТИ СТЕ ПОЗОР ЗА БСП.
Стефанов

2016.05.15 | 19:07

2
Пеевски си е заминал, както си заминаха братя Галеви, както си замина Моллов. Следващите да идват. Има много за крадене. В България има големи възможности. Пълно е с пари за крадене. Хората са свикнали да живеят като свине и дори не им прави впечатление като ги ощетяват. Не знаят как да си защитят правата, защото не знаят че имат такива. А на някои като Софиянски или Христо Христов -кмет на Варна и стотици провинциални феодали като него, дори не им се налага да си замнават.
Веселин Василев

2016.05.15 | 18:13

1
Е как така кратък път.Комунисти станаха комунисти!!!

Добави коментар

Водещи новини