Кристиян Вигенин: Всичко е в ръцете на Станишев

  • 28 ноември 2011 07:58

  • 1383
  • 3
Кристиян Вигенин: Всичко е в ръцете на Станишев
© Булфото

От Станише зависи дали ще остане председател на партията на европейските социалисти, каза в сутрешния блок на БНТ Евродепутатът Кристиян Вигенин. Всичко е в неговите ръце. Той трябва да донесе това усещане за лявата партия в БСП.

Президиумът на Партията на европейските социалисти единодушно избра Сергей Станишев за свой временен председател. От какво зависи Станишев да остане лидер на ПЕС и след ноември 2012 година? На този и други въпроси за европейската и българската левица в студиото на "Денят започва" отговори Кристиян Вигенин - евродепутат от БСП и ПЕС.

Решението да остане лидер на ПЕС и след ноември 2012 е само на Станишев. Той смята да използва този период, за да засили Партията на европейските социалисти, от една страна, и от друга - да пренесе европейското усещане за бъдещето за лявата идея тук - в България, каза Вигенин и добави, че този избор укрепва позициите на Станишев вътре в БСП, макар да не е имал нужда от това, за да продължи да води партията, ако има такива намерения занапред.


 

Последвайте канала на

1383 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
хе

2013.12.14 | 01:03

3
Хе хе, еееееееей тия социалисти явно са мнооооооого зле за да си изберат гей Сергей за шеф- айде че е хомо как да е ,преживява се ; но той загуби всички избори в България, какво компенция търсят тогава?Точно гейя дет собствената си партийка не може да оправи - ще оправя евросоциалистите / как точно ще ги "оправя" хе хе /?По скоро те него ще"оправят"/ айде на него ще ме е гот хе хе /, ма уж сериозна партийка са????????Беее гейска му работа, да се смий ли човека или да плачееее хе хе

2013.12.14 | 01:03

1
Защо не му се НАДУПИШ??

2013.12.14 | 01:03

2
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини