Таня Андреева: Кабинетът Орешарски падна заради ДПС

  • 09 май 2016 17:27

  • 9007
  • 3
Таня Андреева: Кабинетът Орешарски падна заради ДПС
©

"Бях поканена на конгреса на БСП, изборът на нов лидер сякаш върна вярата в партията. В БСП има много кадърни хора, млади, които познават нещата като експерти. Реалните действия могат да дойдат единствено от подготвени хора. Това заяви в ефира на БТВ д-р Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския.

"Корнелия Нинова даде надеждата за възродяване на БСП. Аз припознах лявото в себе си. Лявото е социланото, мисълта и грижата за всеки един от нас. Не трябва да имаме притеснения, а трябва да си позволяваме най-простите неща", каза Андреева.

"При Сергей Станишев България стана членка на ЕС, тогава се увеличиха и заплатите, тогава болниците нямаха задължения. Всичките им дългове бяха изплатени, когато Пламен Орешаркси дойде на власт, подчерта тя.

"БСП може да оцелее и се надявам този път това да се случи. Дано всичко, което вчера се говореше на конгреса, стане. Кабинетът "Орешарски" падна заради ДПС. Усети се в политиката, усети се и в диалога дори. Някой там в един момент започна да прави други - свои си планове за политиката. Аз работих много спокойно като министър", добави още тя.

"Днес няма реформа на Петър Москов, затова няма и как да я коментирам. Това е правене на нищо. Това е лошо правене на реформи. Резултатът е, че болниците сега работят в тежка финансова криза". Така отговори Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския на въпрос какво мисли за реформата на Петър Москов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
9007 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Лекар

2016.05.10 | 19:01

3
Лъже,ама много лъже това недоразумение Андреева!По-некадърен здравен министър не е имало!
кукулкан

2016.05.10 | 19:01

2
г-жо Андреева посочете ми едно ваше успешно правителство.
Bolka

2016.05.10 | 19:01

1
ИМА , Казва се Деси Атанасова... ПОЛИТ. ПАРТИЯ ГЕРБ !

Добави коментар

Водещи новини