Независимите депутати пропищяха от тесни кабинети

  • 26 ноември 2011 06:53

  • 1253
  • 2
Независимите депутати пропищяха от тесни кабинети
©

Независимите депутати пропищяха вчера в парламента, че се тъпчат по двама души на квадрат в стаята, която им е отредена.

След отлюспването вчера и на Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в от групата на „Атака” броят на отцепниците в Народното събрание стана 20. Помещението, с което разполагат, е около 8 кв. м. „Искаме по-голяма стая и ще говорим с председателя на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, за да се направи нещо по въпроса”, каза пред „Монитор” Кирил Гумнеров, който напусна преди месеци групата на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Той се възмути, че в Европейския съюз са създадени правила, според които на затворниците се полагат поне по 2 кв.м в килията народните избраници на България трябва да се прескачат един през друг. „Дори за кучетата е предвидено повече пространство, отколкото на нас”, разпени се той.

Колегата му Димитър Чукарски, който пък избяга от групата на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, също не е доволен от помещението. Тук сме като на автобусна спирка, посочи той наредените до стената няколко стола в стаята, където единствено могат да застанат независимите в стая. Теснотията се усещала още повече и заради непримиримите позиции между отделните независими депутати. Така например избягалите от РЗС законотворци трябва да застават рамо до рамо с бившия си лидер Янев. Той и останалите му четирима верни депутати също са в стаята на независимите, тъй като групата им се разпадна.

Освен това отлюспилите се народни представители очакват към тях да се присъединят още парламентаристи заради драмите в „Атака” през последните седмици. Какво ще правим, ако тук влязат още пет-шест човека, вайкаха се отцепниците.

Според шефа на парламентарната група на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на обаче въпросът не трябвало да се драматизира толкова. "Тази стая не е за почивки Там работа имат най-вече секретарките. Ето аз почти не стоя в нашата стая, а съм в залата и гласувам”, коментира той. Велчев се аргументира и с факта, че на герберите в Народното събрание не им е по-широко. Макар и със значително по-широко пространство, депутатите на управляващата партия са 117 и те също не можели да се ширят.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1253 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.11.26 | 21:29

2
тренирайте отсега!

2011.11.26 | 11:08

1
нямат право да реват тея, със заплатите коити взимат на който не му изнаса да си купи по голям

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини