Алексей до Цветан? Няма да стане, дори и на празник

  • 28 май 2011 16:09

  • 1502
  • 0
Алексей до Цветан? Няма да стане, дори и на празник
©

Не ме допускат да вляза в училището, чийто възпитаник съм.

Така Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна обясни защо е бил спрян на входа на Центъра за специализирана и професионална подготовка към академията на МВР в Пазарджик.

Петров смята, че няма мотив за това да не бъде допуснат на тържеството по повод юбилея на полицейското училище и за това има устна заповед.

Петров остана пред входа на бившето Полицейско училище в Пазарджик до венеца, който беше донесъл, за да почете паметта на загиналите полицаи.

На него е поставен надпис „Хладен ум, горещо сърце и чисти ръце от Седми випуск на Полицейското училище в Пазарджик”.

Пред входа малък оркестър, извикан от Петров, свиреше маршове, а към него се присъединиха бивши възпитаници на училището от същия випуск на импровизирано тържество.

Хора, които прекрачват закона, нямат място, там,където се създава моделът на съвременния полицай. Това беше коментарът на министъра на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във връзка с недопускането на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна на юбилея.

Трябва да правим разграничение между тези, които работят за държавата и тези, срещу които има разследвания за ръководене на организирана престъпна група, допълни министърът.

Последвайте канала на

Novini.bg
1502 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини