Фандъкова приема оставката на зам.-кмета Любомир Христов

  • 22 април 2016 20:13

  • 2648
  • 1
Фандъкова приема оставката на зам.-кмета Любомир Христов
© Булфото

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска приема оставката на зам.-кмета по транспорта Любомир Христов. Винаги съм казвала, че градът се управлява с доверие и кагото то е разклатено, работата не върви добре. Това заяви днес пред журналисти кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по повод оставка на зам.-кмета Христов заради обществена поръчка на Центъра за градска мобилност за доставка на спирки на градския транспорт в София за 200 хил. лв.

Търгът е спечелен от фирма на съпруга на депутатката от ГЕРБ Ирена Коцева, която по-рано днес също подаде оставка като народен представител от ГЕРБ. Христов се познава със семейство Коцеви.

"Докато приключат проверките ще поискам депозиране на оставките на ръководството на ЦГМ", съобщи Фандъкова, цитирана от БТА.

Тя каза, че преди малко се е върнала от Амстердам и е трябвало бързо да се запознае със случая. Според нея Христов няма отношение към конкретния случай, защото не е възложител на поръчката. Фандъкова му благодари за работата през годините и за усилията му за модернизацията на града. Тя го определи като отговорен човек и професионалист, който обаче си дава сметка за ситуацията.

Фандъкова припомни, че в началото на април е възложила цялостна проверка на поръчките на Центъра за градска мобилност. Искам проверката да приключи по-бързо, за да разгледаме внимателно случая и да видим има ли нарушение. Сутринта възложих и външна експертиза по качеството на изпълнение на тази поръчка, каза кметът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2648 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.04.23 | 21:34

1
Кога ще подаде своята за всички глупости които сътвори???

Добави коментар

Водещи новини