Борисов се срещна с министъра на транспорта на Катар

  • 18 април 2016 12:27

  • 1422
  • 3
Борисов се срещна с министъра на транспорта на Катар
© Фейсбук

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна с министъра на транспорта и съобщенията на държавата Катар Джасим Сейф Ахмед Ал-Сулаити, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Срещата е в рамките на посещение на официална делегация от Катар в България, по покана на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета.

Основна тема на разговора е била предстоящото подписване на Меморандум за разбирателство между Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура" и Катарската компания за управление на пристанищата "Муани Катар". Премиерът Борисов е посочил, че документът създава добра база за двустранно сътрудничество по развитието на пристанищната инфраструктура и по-добро взаимодействие между пристанищните администрации.

Изразено е било задоволство от ползотворните разговори между двамата транспортни министри по време на посещението на българска делегация през май 2015 г. в Доха и активизирането на двустранните отношения в тази област, израз на което е и сключването на меморандума.

Премиерът Борисов е подчертал, че засилването на преките контакти между двете страни е от взаимен интерес, както в областта на бизнеса, така и в областта на образователните институции и университетите в България.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1422 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
пинсионер

2016.04.18 | 19:25

3
Борисов ти не се притесняваи .нашите братяроснаци пак ще ни освободят.а ти каде ще бягаш.защото срете иосич те чака .като ти махнат охраната и ще ти прати честитка.
Buddha Bar

2016.04.18 | 19:25

2
Вече с арабески от на майка си г.ъ.з.а. почна да прави шмекерии мутрата премиер, толкова ли няма нормални държави, спецове по пристанища??? С всеки ден повечес тоя урунгел се доближаваме до тоталната разруха на държавата!!!
boikooooooooooooooooooooooo kurvoooooooooooooooooo

2016.04.18 | 16:28

1
Smurt za analnata tikva boikoygly pederasa

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини