Николай Ненчев: Свидетели сме на крайно влошена ситуация за сигурност (видео)

  • 01 април 2016 12:39

  • 1849
  • 3
Николай Ненчев: Свидетели сме на крайно влошена ситуация за сигурност (видео)
©

Споделям безпокойството за опазването на българската граници поради нарастването на бежанската война. В Гърция има над 50 000 бежанци, което е непосредствена опасност. Свършена е много работа, предприети са и действия – разговарях с македонския ми колега. Уведомих го, че въоръжените сили ще пазят границата ни. Срещнах се с колегите ми от Румъния и от Сърбия. Ще разговаря и с колегата ми от Гърция. Въоръжените сили разполагат със сили и средства, заедно с МВР, да опазят българската граница. Това заяви военният министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. в отговор на въпрос на Ерменков - каква ще бъде политиката за обезопасяването на българските граници и осигуряването на неприкосновеността им.

„Заедно с „Гранична полиция“ са разработени планове за опазването на границата, разписано е и в какви ситуации могат да се използват оръжия за самозащита“, каза още Ненчев.

„Свидетели сме на крайно влошена ситуация за сигурност. Ще направим учение в района на Бургас и Варна за реакции при кризи. До момента не сме имали проблеми с МВР и координацията на действията ни. Преди всичко хората трябва да са сигурни“, категоричен е военният министър.

Последвайте канала на

Калина Христова
1849 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.04.08 | 11:24

3
ненчо-перуката

2016.04.08 | 11:24

2
браво Ненчо за 2 години като министър започна да проумяваш очевидни неща за обикновения Българин - така е защото си прост селянин от Кукорево и се е нормално
kur za boiko analev

2016.04.02 | 00:50

1
i na toq qko mu navirat rq3ani xyi6ta ,kato i na nai-dolnata pazavra Boikoygly analnata kurva

Добави коментар

Водещи новини