Теменужка Петкова: В ТЕЦ „Марица-изток 2“ се извършва проверка (видео)

  • 01 април 2016 10:31

  • 1414
  • 0
Теменужка Петкова: В ТЕЦ „Марица-изток 2“ се извършва проверка (видео)
©

В момента в ТЕЦ „Марица-изток 2“ се извършва проверка. Надявам се след приключването й да може да се даде отговор за методика за оценка на офертите. Наш приоритет е да спрем порочните практики при обществените поръчки.Това заяви енергийният министър Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по на въпрос на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в относно процедура договаряне с обявление по Закона за обществените поръчки за "Охрана на територията и имуществото, собственост на ТЕЦ "Марица-изток 2" ЕАД.

„Полагаме много сериозни усилия за да контролираме и спираме обществените поръчки, там където се налага. Сигналът за нарушения е получен и е препратен към НЕК по компетентност. Има подадена жалба към КЗК, която тя е оставила без решение. Другият участник в търга обаче е обжалвала решението на КЗК и ВАС е образувал преписка. Информацията, която е събрана от НЕК е предоставена на МВР. В момента, в който проверката приключи и има някакъв резултат, се ангажирам да Ви запозная с него“, заяви още Петкова.

Независимият депутат Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в заяви, че е това е класически пример на сбъркана обществена поръчка.

Последвайте канала на

Калина Христова
1414 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини