Борисов уволни зам.-министър на образованието

  • 29 март 2016 13:47

  • 9876
  • 2
Борисов уволни зам.-министър на образованието
© Novini.bg

Със заповед на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за заместник-министър на образованието и науката бе назначен Красимир Киряков. Той ще заеме мястото на Костадин Костадинов, който е освободен от длъжността, съобщават от правителствената пресслужба.

Красимир Киряков има две магистърски степени – по българска филология в СУ „Св. Климент Охридски” и по маркетинг от УНСС. Бил е председател на УС на Българската асоциация на консултантите по европейски проекти в периода 2008-2012 г. Притежава дългогодишен опит на управленски позиции в разработването на големи международни проекти. Бил е старши консултант към водещи организации като Световната банка, МБВР и др.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9876 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Важно!

2016.03.30 | 20:36

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
Рогоноско

2016.03.30 | 20:36

1
Елени, за нищо на света не ходете да работите при хората!!! На елеите не плащат и на всичкото отгоре ще работите без пари!!! Настаняват те в общежитие без никакви условия за пасане! Отношението е като към хора!!!

Добави коментар

Водещи новини