Кунева: Корупцията се мери според усещането

  • 28 март 2016 08:38

  • 1503
  • 7
Кунева: Корупцията се мери според усещането
©

„Корупцията се мери според усещането. Трябва да вземем мерки”, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Тя защити антикорупционния закон, който предлага.

Кунева защити и силно критикуваните текстове, които засягат анонимните сигнали.

„Даваме на хората право да гласуват, а когато трябва да им дадем още едно средство в ръцете, за да направим държавата си по-добра, казваме: „Аааа, не! Това са някакви извънземни, които ще дойдат, много лоши хора, които ще започнат да клеветят съседите си”. Мисля, че това е абсолютно неправилно”, коментира Кунева.

„Доволни ли сме от съществуваща система? Отговорът е не. Не сме доволни от съществуващата система“, заяви Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

"Реформаторският блок би могъл да излъчи обща кандидатура за президент. Искрено се надявам на това”, заяви още Кунева. Тя припомни, че вчера Движение „България на гражданите” е имало национален съвет, имали са и в СДС. „Да, ние искаме да имаме обща кандидатура за президент. Това ще обогати политическия диалог в страната”, заяви Кунева. По думите ѝ, от ДСБ още не са казали на какво мнение са по този въпрос.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1503 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.04.02 | 22:06

7
За какви заслуги беше член на борда на директорите на Париба. Или си много голям банкер или си много корумпирана.
mk

2016.04.02 | 22:06

6
Кунева е олицетворение на корупцията, както и всичките и дружки борещи се и драпащи за власт!

2016.04.02 | 22:06

5
Дали възможност на вълчицата ,да опази стадото с овци !Резултатът е ясен !
Дог Дал Бог З,ел

2016.04.02 | 22:06

4
По-неразбираемо и по-необразовано изказване може да направи само примата-премиер на зоната наречена България който си ходи с личен психоаналитик за да му внушава на нас ли на него ли ,че е чиляк! но каво можем да изкаме от една необразована и проста личност в кауички като мадам Yez? Само безотговорен и безпринципен човек би станал минизтър на Убразуваниииту без да има придзтавъ за кво иди речъ. Жалко за България. Жалко за децата и! Жалко за родителите ни останали тук. БЪЛГАРОУБИЙЦИ ОСТАВКА ВЕДНАГА И СЪД ЗА ВАС!
Стефка

2016.04.02 | 22:04

3
Имам предложение,нека изберем Кунева за президент! Толкова глупава и неуравновесена е колкото сегашния ни Росен! По сътворяване на гафове му е верна дружка пак! Че е безполезна на постовете ,които заема е сигурно,но лошото е ,че е и вредна за държавата! По-добре да я направим президент,там ще има само предсавителна роля ,а за резила й ,що ,да не би да не сме свикнали да ни резили Росен!
007

2016.04.02 | 22:03

2
Г-жо Кунева.Обяснете ми как точно се усеща корупцията?Вие имате богат опит.
гост

2016.04.02 | 22:03

1
тя тази крива мутра има ли пост за който да не се е кандидатирала пълна пачавра

Добави коментар

Водещи новини