ПФ против създаването на отделен избирателен район за чужбина

  • 21 март 2016 16:37

  • 1061
  • 1
ПФ против създаването на отделен избирателен район за чужбина
© Булфото

Патриотичният фронт /ПФ/ е против създаването на отделен избирателен район за чужбина. Това каза днес във Варна в отговор на въпрос депутатът от ПФ и зам.-председател на ВМРО Искрен Веселинов. Той допълни, че Патриотичният фронт не би отстъпил от позицията си за въвеждането на задължителното гласуване.

В отговор на въпрос възможно ли е ПФ да оттегли подкрепата си ако не бъде въведено задължително гласуване Веселинов заяви, че всичко е възможно. Според него въвеждането на задължително гласуване е сериозно средство за ограничаване на купения и корпоративен вот, защото по думите "изборите в България са се обърнали в търговия", пише БТА.

Депутатът коментира още, че ПФ няма да подкрепи внесеното в деловодството на парламента предложение за разпускане на временната комисия за проучването на всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за намеса на Руската Федерация и Република Турция във вътрешните работи на България. Той допълни, че ПФ ще внесе проект за заличаване на имената на Турция и Русия от названието на комисията.

По-рано днес Искрен Веселинов заедно с колегата си Емил Димитров проведоха приемна за граждани във Варна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1061 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.03.22 | 09:39

1
По добре се скрийте с вашите глупости ''ПАТРИОТИ''!!!!

Добави коментар

Водещи новини