Кънчо Стойчев: Борисов стои зад думите на ПГ на ГЕРБ

  • 17 март 2016 17:23

  • 2140
  • 0
Кънчо Стойчев: Борисов стои зад думите на ПГ на ГЕРБ
© Булфото (архив)

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г трябва да действа бързо и да изчисти веднага хората на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от управлението. Така нещата ще станат по-ясни и предвидими. Който е с правителството – да участва, който не е – да ходи в опозиция.

Това каза социологът Кънчо Стойчев пред Епицентър.бг. Припомняме, днес парламентарната група на ГЕРБ настоя премиерът да дойде в Народното събрание и да обясни докога опозиционерите на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и ДСБ ще участват във властта. Според Стойчев зад това решение на ПГ на ГЕРБ стои Борисов. "Естествено той като премиер действа по-внимателно, не може да инициира това нещо, затова действа чрез Цветан Цветанов и групата“, обясни социологът.

"Не мога да разбера какво означава това – човек хем да е на власт, хем да е в опозиция. След като ДСБ са решили, че трябва да са в опозиция, те трябва да са последователно в опозиция. И всички от ДСБ трябва да излязат от властта. След като не се подкрепя една власт, защо човек е на власт. Как може хем да е на власт и хем да не я подкрепя. Това е малоумие! Това е много правилно действие за изчистване. Или вътре – или вън, няма средно положение", посочи Стойчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2140 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини