Манолова: Гражданската нетърпимост към каналджийството минава всякакви предели

  • 09 март 2016 08:15

  • 1720
  • 2
Манолова: Гражданската нетърпимост към каналджийството минава всякакви предели
©

Според мен гражданската нетърпимост към каналджийството, към незаконното преминаване на границата започва да преминава всякакви предели. Но смятам, че след всички мерки, които предприе правителството, тези, които трябва да си свършат работата, би трябвало да предотвратят подобни акции.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ националният омбудсман Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на по повод инцидента с Динко от Ямбол, който реши да се саморазправя с бежанци.

„Аз мисля, че армията, полицията, на които плащаме всички данъци, ще си свършат работата. Самата ситуация в Европа е достатъчно тревожна, достатъчно изнервена, затова е нормално да има подобни акции, но те трябва да бъдат порицани по съответния начин. В същото време обаче има обяснение за това поведение, това се опитвам да ви кажа“, отбеляза Манолова.

Относно проверката в затворите, която тя и екипът й извършиха, омбудсманът заяви, че най-тежка е ситуацията в женския затвор в Сливен.

„Днешните затворници са утрешни свободни хора“, изтъкна Манолова. По думите й това, че затворниците са поставени в абсолютно мизерни условия, може да доведе до лоши последствия, когато те излязат на свобода.

„Министерство на правосъдието вместо да прави вътрешно възлагане на поръчките, те залагат на външно. Това е непростимо“, порица ги отново Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

След като бе поздравена за добре свършената работа срещу Топлофикация София, Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на каза: „Следващото предизвикателство са колекторските фирми. Новите бухалки са новите арбитражни съдилища“.

Последвайте канала на

1720 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Da Be Da

2016.04.07 | 11:57

2
Като са само некадърници и корумпета в полицията много ясно че народа ще предприема мерки ма тъпа Овца ...
баба гицка

2016.04.07 | 11:57

1
другарко манолова, вземи НАПРАВИ РАЗРЕШИ поне един проблем на хората - стига си прави рекламира

Добави коментар

Водещи новини