Цветанов: Обявяваме кандидатурата си за президент през май или юни

  • 02 март 2016 21:03

  • 2008
  • 3
Цветанов: Обявяваме кандидатурата си за президент през май или юни
© Булфото

През май или юни ПП ГЕРБ ще обяви името на кандидата си за президент, каза пред журналисти в Кърджали заместник-председателят на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, предаде БТА.

Той допълни, че тогава от ГЕРБ ще могат да обявят и цялостната си концепция за това какво ще правят на президентските избори. Цветанов подчерта, че дейността на сегашния президент Росен Плевнелиев може да бъде оценена изключително високо, заради възможността му да направи два пъти служебен кабинет. Знаете, че той участваше активно в намаляване на политическото противопоставяне, което беше в 42-я парламент и точно за това трябва да отчитаме и тези дадености и тези резултати, които са постигнати от сегашния мандат на президента, каза още Цветанов.

Той бе в Кърджали за тържеството по случай деветия рожден ден от създаването на областната структура на ГЕРБ. На честването в Дома на културата присъстваха още бившият конституционен съдия Георги Марков, заместник-министрите на здравеопазването д-р Адам Персенски и на финансите Фейзи Бекир, народният представител от Кърджали Цвета Караянчева, областният управител Илия Илиев, членове и симпатизанти.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2008 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
слуги на еврейте-масони

2016.03.16 | 21:11

3
ще бъде поредната к.урва подобно на недоразумението Чехльо.

2016.03.16 | 21:11

2
няма да е от ГЕРБ новия Президент - 100% това ще е наказанието на народа заради Плевньо ще има обратен вот

2016.03.16 | 21:11

1
Публична тайна е, че Гробарите готвят Маргарита Попова за президент! Да ви е честита, другари ГРОБАРИ!

Добави коментар

Водещи новини