Кунева с мандат да подпише анекс към коалиционното споразумение с ГЕРБ

  • 29 февруари 2016 12:34

  • 1209
  • 1
Кунева с мандат да подпише анекс към коалиционното споразумение с ГЕРБ
©

Изпълнителният съвет на ДБГ е дал мандат на председателя на партията Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 да подпише анекса към коалиционното споразумение с ГЕРБ, съобщи пред журналисти Димитър Делчев.

В петък по време на парламентарния контрол премиерът Бойко Борисов пръв постави подписа си и връчи документа на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

В него са поети 40 конкретни ангажимента със срокове, като 23 от тях са до септември, 7 - до октомври, а 10 - до края на годината.

Предвижда се за първите три месеца да бъдат изпълнени осем мерки по договорените осем секторни политики.

Документът по думите на Делчев е необходим, за да се предприемат конкретни мерки за конкретни реформаторски политики - борба с корупцията, изборно законодателство, здравеопазване, образование, администрация, енергетика и икономика.

ДБГ ще следи внимателно изпълнението на анекса, в това число и действията на четиримата министри реформатори - Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, Божидар Лукарски, Николай Ненчев, Петър Москов.

Партията ще инициира също през април и обща среща на блока с ГЕРБ, на която да бъде дадена първата междинна оценка.
Който иска да подкрепи усилията за реформи, да го подпише. Трябва да решим РБ в управлението ли е или в опозиция - така Даниел Вълчев коментира поведението на ДСБ. Той изрази надежда тъмносините му колеги на предстоящия си партиен форум през март да вземат решение за оставане в блока.

РБ според ДБГ не е провален и изчерпан проект.

Политическа незрялост е да се приема като такъв, смята Димитър Делчев.

Във връзка със спрените обществени поръчки през последните седмици, от партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 приемат действията на премиера като политически указания към министрите, а не като еднолично превишаване на правата.

Проблемът не е в закона, а в това, че корупцията е в невероятно големи размери в цялото общество, обясни Даниел Вълчев. Той допълни, че по всяка вероятност антикорупционният закон на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 ще бъде обсъден в МС до десетина дни.

Последвайте канала на

Калина Христова
1209 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.03.06 | 16:58

1
Нови промоционални заеми от Париба!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини