Андрей Райчев: Историята около Местан е странна с нещата, които не казва

  • 29 февруари 2016 08:37

  • 3299
  • 1
Андрей Райчев: Историята около Местан е странна с нещата, които не казва
©

Изненадан съм, ако има анализатори, които предвиждат светло бъдеще на Реформаторския блок. Това каза в сутрешния блок на БНТ председателят на Института за дясна политика Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе.

Допълнителното им споразумение с ГЕРБ беше съвсем излишно. Управленската формула продължава да съществува, а то не даде нищо ново, освен да задълбочи противоречията в Блока. Изходът от тези противоречия най-вероятно ще бъде изразен в това, че реформаторите няма да се явят на следващите избори в сегашната си конфигурация, коментира Димов.

Спорът между Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за това кой да е лидер завърши с това, че и двамата са лидери, но на едни парчета, заяви социологът Андрей Райчев. От тези парчета ще се получи един политически кентавър. За Борисов това е много изгодно, така той се закрепва десния фронт, посочи политическият анализатор.

Двамата коментираха и процесите в ДПС. Историята около Местан е странна – не толкова с нещата, които казва, а с нещата, които не казва, каза Андрей Райчев. За ДПС започва броене – дали е обратно, както каза Местан, само времето може да покаже. Очевидно сблъсъкът между ДПС и новия политически проект на Местан – ДОСТ, ще бъде за електората им в Турция, добави социологът.

Според Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе в случая по-сериозната битка е пренастройването към вътрешнополитическите нови реалности. Старите партии от прехода се разпадат и въпросът е кой ще може да се задържи на новия политически път. Или ще има нов тип ДПС, или партията няма да оцелее, ще последва съдбата на СДС и БСП, посочи той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3299 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2016.03.01 | 09:34

1
Комунист-синедрионец си ти, Андрей Райчев! Автор на вещерски баяния и еврейски лъжи!

Добави коментар

Водещи новини