Румен Петков: Борисов се радва на медиен комфорт

  • 28 февруари 2016 11:29

  • 1526
  • 5
Румен Петков: Борисов се радва на медиен комфорт
© Булфото (архив)

АБВ е партията, която гарантира стабилността на кабинета и способността на кабинета да прави политика.

Това заяви заместник-председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в в предаването „Денят започва с Георги Любенов” по БНТ. В коментар за събитията около останалите партии в управляващото мнозинство, той каза, че проблемите в една от формациите са очевидни. „В един от форматите, който подкрепя правителството, т.нар. Реформаторски блок, има тежки проблеми. Има разминавания, които граничат с драматизма. Едни вътрешни упреци, квалификации, които не правят чест въобще на политиката. Оставям настрани довчерашни партньори и съратници и т.н. Така че, този въпрос - какво става, не е към нас“. Петков е на мнение, че колкото по-бързо се изчистят въпросите в Реформаторския блок, толкова по-добре за държавата. „Обществото трябва да знае какво излъчва Народното събрание и каква е перспективата пред него. С постоянни скандали, в които затънахме, нямаме никаква полза като държава и като общество“.

Той заяви още, че премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се радва на медиен комфорт. Петков изрази притеснение, че спрените обществени поръчки са пиар ход. По думите му е видимо, че министър-председателят не желае да строи автомагистрала "Хемус".

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в коментира и създаването на комисия, която да проучи влияние на Русия и Турция във вътрешната ни политика. Според него поименното назоваване на конкретни държави, стратегически за България партньори, се отразява негативно на двустранните ни отношения. Такава комисия е вредна, каза зам.-председателят на АБВ и добави, че има достатъчно други ведомства, които могат да се занимават с подобно разследване.

В заключение Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в коментира и ситуацията със сигурността. Според него тя е тревожна, затова държава трябва да се намеси с всичките си ресурси, за да разреши проблема.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1526 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Байчо

2016.02.29 | 18:50

5
Ами развали му комфорта, бе Руменчо

2016.02.29 | 08:22

1
Особено проскубаното бабе с червилото , като избягала от гробницата си мумия е !

2016.02.29 | 08:24

4
Nqma po gnysen ot boiko pendera

2016.02.29 | 08:22

2
Само като ги гледам на снимката - все едно ми махат от мавзолея на манифетация гнусните болшевики....няма насищане комунистическата измет - свикнали са само да лапат....

2016.02.29 | 08:23

3
Nqma po gnysen ot boiko pendera

Добави коментар

Водещи новини